PRIVATNI RAZLOZI

Hilary Swank otkrila zašto nije glumila tri godine

21.03.2018 u 20:55

Bionic
Reading

Nakon tri godine izbivanja, 43-godišnja glumica Hilary Swank ponovo je u javnosti, no ovaj put na malim ekranima, sa serijom 'Trust'

Hilary Swank ima dva Oscara, te niz drugih nagrada, tako da je nemoguće reći išta loše o njenoj karijeri, no holivudski glumci uvijek pretrpe štetu kad predugo izbivaju sa scene jer ih javnost smetne s uma. Slavna američka glumica imala je dobar razlog zašto je tri godine nije bilo u javnosti – brinula se za oca koji se oporavljao od presađivanja pluća.

U emisiji 'Late Show With Stephen Colbert' pričala je o zdravstvenom stanju svog oca, te o svojoj novoj seriji 'Trust'.

'Odlično je, hvala na pitanju. Za sve one koji ne znaju o čemu se priča, moj otac je prošao operaciju presađivanja pluća. To je najteža moguća operacija i zahvalna sam svim ljudima koji su donori organa. To spašava živote', rekla je Hilary Swank.

Hilary Swank Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumičin otac imao je lošu prognozu u slučaju da ne dobije novo plućno krilo, no imao je sreće. HIlary Swank na svom je Instagramu svako toliko stavljala nove informacije o stanju svog oca.

Iako joj se otac gotovo potpuno oporavio od operacije još 2016., Hilary je ostala još godinu dana uz njega prije nego se vratila na posao.

Autor: YouTube