STIŽE JOŠ JEDNA BEBA

Baby boom u Hollywoodu: Glumica Keira Knightley pokazala trudnički trbuščić

03.05.2019 u 13:37

Bionic
Reading

Tijekom Chanelova koktel partyja u Parizu, holivudska ljepotica Keira Knightley otkrila je da čeka svoje drugo dijete sa suprugom Jamesom Rightonom

Četiri godine nakon što je po prvi puta postala majka djevojčice Edie, koju dijeli sa suprugom Jamesom Rightonom, glumica Keira Knightley ponovno će iskusiti čari majčinstva. Otkrila je to kada se pojavila na svečanoj zabavi modne kuće Chanel u Parizu.

Iz automobila je izašla u lepršavoj svilenoj haljini ispod koje se nazirao trudnički trbuščić, a za ruku je držala supruga.

U braku s poznatim glazbenikom je šest godina. Vjenčali su se u svibnju 2013. u Francuskoj, a dvije godine kasnije dočekali su prvo dijete.

Inače, zvijezda filmova 'Pirati s Kariba' poznata je kao velika feministkinja, a njezine odgojne metode neke su ostavili u šoku. Gostujući u popularnoj TV emisiji komičarke Ellen DeGeneres, britanska glumica otkrila je u kojem smjeru odgaja svoju mezimicu i što joj zabranjuje.

Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Bajka o Pepeljugi je zabranjena jer čeka bogatog muškarca da je spasi, a to je pogrešno. Djevojke, nemojte čekati, spasite same sebe. Također na popisu stvari koje ne dozvoljavam kćeri da gleda je crtić ‘Mala sirena’. Šteta jer animirani film je divan, a posebno pjesme u njemu, ali poruka filma je kriva. Ne smijete se pokoravati muškarcu’, rekla je tada 33-godišnjakinja.

  • +10
Keira Knightley sa suprugom Jamesom Rightonom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga nedavno je javno prozvala britansku vojvotkinju Kate Middleton, optuživši je da baca krivu sliku na porod i trudnoću.

'Izašla je iz bolnice sedam sati nakon poroda s namještenim lice i visokim potpeticama. Licem koje je svijet želio vidjeti. Sakrij, sakrij našu bol, naša se tijela raspadaju, naše grudi cure, naši hormoni luduju. Izgledaj prekrasno, dotjerano i ne pokazuj svoje bojište Kate', poručila je tada Knightley.