DRAMA NAKON 'STUDIJA 45'

Avinog oca Ivicu i Vladu razdvajali zaštitari

06.06.2012 u 12:39

Bionic
Reading

Nakon snimanja emisije 'Studio 45' u prostorima RTL televizije događala se prava drama jer su se posvađali Avin tata Ivica, Ava i Vlada

Neslužbeno doznajemo da Ava Karabatić i Vlada Vuksanović nisu više u dobrim odnosima nakon što su zajedno gostovali u 'Studiju 45' jer se nakon snimanja dogodio pravi mali incident.

Naime, pobjednik Vlada došao je u Hrvatsku bez da se javio Avi koja je zaslužna što je zgodni Vlada u Survivoru odnio pobjedu.

Ava je u emisiji saznala da je Vlada odsjeo u istom hotelu kao i ona te se duboko razočarala što joj se Vlada nije javio, a najmanje u svemu joj se svidjelo to što je na snimanje emisije došao u društvu Martine Vrbos.

Nakon snimanja, Vlada i Ava su se ozbiljno posvađali, Ava je plakala i govorila koliko se razočarala, nakon čega se u svađu se umiješao i Avin tata koji se krenuo naguravati s Vladom.

Sve su morali smirivati zaštitari, a svađa se nastavila na parkiralištu. Vlada je govorio da on Karabatićima nije ništa dužan, a Ava je razočarana što zbog ključne uloge u njegovoj pobjedi nije postala važnija u njegovom životu.

Ava je kod Antonije Mandić izjavila kako sada prelazi na žene, valjda razočarana što joj romansa iz Survivora nije uspjela.

Ava je za Story komentirala sinoćnju svađu nakon snimanja 'Studija 45':

'Istina je da smo se porječkali, ali ni približno onako kao što to piše u nekim novinama. Evo, upravo se svi nalazimo u jednom kafiću na piću. Nisam nimalo ljubomorna na Martinu Vrbos, a što se tiče Vlade, s njim sam bila i ostala prijateljica. Ovih mi je dana u znak zahvalnosti i prijateljstva poklonio prelijepe Swarovski naušnice i plišanog medu', rekla je Ava kojoj je više dosta napisa o njenim emocijama prema pobjedniku Survivora.

'Ne mogu više čitati te laži. Evo sad ću ekskluzivno reći nešto o čemu sam šutjela cijelo vrijeme. Ja ljubim jednog Zadranina, i upravo mi je zbog njega teško kad vidim ovakve laži i napise po medijima', dodala je Ava.

Detalje o uzroku svađe pogledajte danas u 'Exkluziv Tabloidu' na RTL televiziji u 18.05.