ANGIE U SUZAMA

Ava: Osjećam se kao da sam u komuni

11.05.2010 u 13:08

Bionic
Reading

Teški su ovi dani na farmi - Angie je uhvatila alergija i kriza, Ava se osjeća kao u komuni, a Elio smatra da će mu prišt na nosu rastjerati glasače

'Onako, mislim da me danas ulovila kriza', rekla je Angie Avi, dodavši da ju je osim krize uhvatila i alergija, a ne zna joj razlog. Ujedno, cijeli joj se dan plače. Osjetivši da njenoj kolegici treba riječ utjehe, Ava je kao iz topa ispalila: 'Ja se osjećam kao da sam u nekoj komuni. Kunem ti se.' Potom ju je upitala radi li se o nekom farmeru koji se ružno ponio prema njoj. 'A ne znam ni sama! Danas mi je dan D!', tužno je rekla nastavljajući brisati suze.

Dok se Angie borila sa suzama, Elio je brinuo brige zbog akne na nosu. Iako ju je operirao, brine se da bi gledateljima to moglo biti odbojno. Tako je dečke, Kikija i Josipa, pitao za savjet. Kad mu je Josip odgovorio da ima još 'puno bijelo', Enio se počeo pravdati. 'Kad mi je Sabina rekla da mi je akna bijela, ja sam to stiskao za popi*****! Nije htjelo ništa izaći pa sam izrezao žiletom', rekao je zabrinuto te definirao svoj strah. 'Zbog akne možeš izgubiti mnogo gledatelja kojima se to gadi', kalkulirao je Elio, a Josip se složio s njim.