ZBOG ULOGE SLUŠKINJE

Ava ne prestaje plakati na Farmi

18.05.2010 u 09:35

Bionic
Reading

Nakon što je čula svoje ime prilikom odabira sluškinje, Ava nije mogla prestati plakati

Suze koje su Avi klizile niz lice, potpomognute glasnim jecajima jasno su dale do znanja što misle o Gazdinu odabiru. Čim je sastanak završio, u kuhinju su je došle utješiti Sabina i Jelena, koje su je čvrsto zagrlile. 'Stvarno nije fer. Bolje da sam izašla! Kako će meni biti samoj u kućici čekati svoj rođendan? Što misliš kakav je to osjećaj, a danas sam stvarno radila', vikala je.

Zagrlio ju je i Antonio koji ju je pokušao utješiti riječima da još nije sve gotovo i da on može ići u kuću za duel. 'Nije meni ovo teško palo, briga me za to, ja sam rođena u četvrtak i kako ću se ja osjećati u travi gdje nema nikoga?! Kužiš, nije nitko to zaslužija', neutješno je plakala manekenka.

Jelena ju je zgrabila za ruku i ponovno zagrlila, a ona je nastavila: 'Cijeli dan perem, čistim, a mislila sam da će Branka biti sluškinja. Samo ne želim biti sama, a znam da ću ja biti. Ne bih dozvolila da Antonio ide. To ja prva ne bih dozvolila.'

Potom se obratila Eliju smirena tona glasa. Objasnila mu je kako je ona radila i da se nada da je nije odabrao zbog njezina navodnog nerada. 'Ja nisam rekao da ti ne radiš. Ja sam se povodio za minulim radom', kroz smijeh je rekao.
Ava je u suzama rekla kako ona ne želi da Antonio ispadne, jer je njegova želja za opstankom veća od njezine. Kad su Antonio i Sabina Elija upitali zašto nije stavio Mutti za sluškinju, jasno je rekao da se boji da ima imunitet, a time bi Antonio automatski išao u dvoboj.