GOLA ISTINA

Ava Karabatić farmerima pokazala grudi

14.04.2010 u 19:41

Bionic
Reading

Ava je oprala zube Sabininom četkicom, pokušala se našminkati Jeleninim ružem te je na kraju, presvlačeći se, pokazala poprsje

Ništa manju senzaciju svojim dolaskom na farmu od Ivana Hrvatske nije izazvala ni Ava Karabatić. Osebujnog verbalnog stila i gestikulacije te načina na koji se obraća ukućanima, Ava je postala zabavna svim farmerima. Izrazito komunikativna, Ava je svim djevojkama udijelila komplimente. 'Kose su van super, k'o da ste tek sad ušle. Sve ste ludilo, ten van je ludilo!', ushićeno je mahala rukama Ava i dijelila komplimente. Nakon toga se okrenula Sabini i mrtva-hladna rekla joj da je šteta što je Maja ispala. 'Pa onda bi Sabina otišla', rekla je Jelena

U razgovoru s Josipom Maja je rekla da obožava matematiku te da se često u školi natjecala u tom predmetu. Izjavila je da je malo vrckava i temperamentna, 'što u javnosti ispadne da je glupava'. Dala je sebi još jedan kompliment, da je neiskvarena. Nakon toga objasnila je Josipu i Kikiju da se latinski ne može govoriti, već samo pisati i naglasila da je to jezik budućnosti, jer se medicina služi njime.

Vrhunac se dogodio kada je prije spavanja u kuhinji oprala zube Sabininom četkicom. Kada je Sabina to primijetila, budući da je bila dva metra od nje, Ava joj je rekla da je svoju zaboravila te da se ne ljuti na nju. Nakon toga htjela se namazati Jeleninim ružem, ali Jelena se nije s tim složila te joj je rekla da ode po svoj. Sjedeći ujutro za stolom s Kikijem i Nikol, otkrila im je da je ona 'prava emotivka' te da kad čuje neku ljubavnu pjesmu 'jave joj se neki osjećaji'.

Nikol ju je pažljivo slušala, a Ava joj je rekla da se vidi na njoj da je dobrica te da ispod njezine maske bujaju osjećaji. Sličan kompliment uputila je i Kikeu te dodala da on jednom kad pukne, 'puknit će za sve vrimena'. Šlag na kraju Ava je dodala presvlačeći se, kad je ispred kamere otkrila tjelesne adute.