RAJ ZA MUŠKARCE

Ava izvela vrući ples na stolu i učila striptiz

13.05.2010 u 09:04

Bionic
Reading

Čim je radio zasvirao, Sabina i Ava počele su zabavljati farmere svojim izazovnim plesom, pri čemu se nisu libile pokazati sve svoje tjelesne atribute

Angie je sjela na bicikl i radio je zasvirao pjesmu Borisa Novkovića. Branka, odrasla na rocku i novom valu, nije mogla sakriti razočaranje onim što čuje. Rekla je Kikiju: 'Sva sreća da imamo gitaru!' Ali farmerice to nije spriječilo da se ludo zabavljaju uz radio. Ava se izvijala nad stolom, a Branka je uz smijeh rekla: 'Evo je!'

Ava se nije obazirala na to već je u jednom trenutku svog plesnog zanosa viknula: 'Ljudi, idemo na stol!' Odjednom je pokazala želju da nauči osnove striptiza. Kao učiteljica je uskočila Sabina. Svaka s jedne strane stola izvijale su se na opće oduševljenje prisutnih. Ivo Amulić je uzviknuo: 'Vidi ovo! Vidi ovo! Vidi ovo! Antonio, dođi!' Ivo se nije nadao da će mu kolegice priuštiti večer za pamćenje.

No Sabina je i svom dečku odlučila priuštiti nezaboravnu večer. 'Gašo, ubit ću te kad izađem! Čuvaj me se, Gašo', prijetila je svome dečku, za kojeg je čula da je vara dok je ona na farmi. Angie se grohotom nasmijala na Sabininu prijetnju te u Gašino ime poručila Sabini neka što dulje ostane na farmi, kako bi on što duže bio slobodan. Kasnije se razgovor poveo i o kućici za izolaciju.

'Ako sam ovo pretrpila, mogu i izolaciju. Jedino mi je bila mrtva ptica pod krevetom, to kad sam vidjela, to kao da mi je netko namjerno napravio', rekla je hrabra Ava. Otkrila je da se netko u kućici za dueliste pomokrio, što ju je zgrozilo jer nije mogla pojmiti tko bi to učinio i zašto. Dok su svi šutjeli, vjerojatno ne znajući tko je počinitelj, javila se Branka. Detektivka Mutti je, kao i obično, imala odgovor na sve: 'Ja znam tko ide i dan danas tamo ako je sve zauzeto.' Ostala je tajanstvena do kraja i nije otkrila identitet nepristojnog farmera.