Bernarda Pera

Atraktivna Zadranka preko noći postala senzacija u Australiji

18.01.2018 u 15:27

Bionic
Reading

Rođena je u Zadru, od 16. godine živjela je u New Jerseyju, a onda se vratila u rodni grad. 23-godišnja Bernarda Pera trenutno je 123. tenisačica svijeta, a nakon što je na Australian Openu izbacila desetu igračicu svijeta, Britanku Johannu Kontu, zbog njezine igre, ali i izgleda, mediji ne prestaju pisati o njoj

Ovogodišnji Australian Open od prvog je dana prepun iznenađenja. Neka od najpoznatijih imena ženskog tenisa već su spakirala kofere i otputovala kući, uključujući Venus Williams, a veliko iznenađenje priredila je Amerikanka Bernarda Pera, koja je 3. prosinca 1994. godine rođena u Zadru.

👯💕

Objavu dijeli Bernarda Pera (@bernardapera)

Radi se o 123. igračici svijeta, koja je na svom prvom grand slam nastupu u glavnom ždrijebu porazila Britanku Johannu Kontu, trenutno desetu igračicu svijeta. 'Bila sam spremna napustiti Australiju. Tražila sam rezervaciju za kartu kada mi je javljeno da sam upala u turnir', izjavila je atraktivna Bernarda Pera, koja je zahvaljujući dobroj igri samo u ovom tjednu zaradila koliko i u cijeloj dosadašnjoj karijeri.

Bernarda Pera Izvor: Reuters / Autor: EDGAR SU

Doslovce preko noći zbog svoje igre, ali i atraktivnog izgleda, 23-godišnja Bernarda postala je senzacija u medijima diljem svijeta. Kako prenosi teniski portal Baseline, Bernarda živi i trenira u Zadru s trenerom Lovrom Rončevićem, no često putuje u New Jersey, gdje joj živi obitelj i prijatelji. Naime, kao 16-godišnjakinja odselila je u SAD, a državljanstvo ima na temelju toga što joj je otac američki državljanin.

☀️💦😌

Objavu dijeli Bernarda Pera (@bernardapera)

Na svojem Instagramu, koji nema ni tri tisuće pratitelja, Bernarda osim fotografija s teniskih terena rado objavljuje fotografije svog rodnog grada, s putovanja, ali i one na kojima pozira sama ili s prijateljicama.