ČEKA JE UZBUDLJIVO LJETO

Atraktivna pjevačica Colonije otkrila pravu ljubav

06.03.2018 u 23:08

Bionic
Reading

Boris Đurđević i Colonia u zadnje vrijeme puno rade, a nakon dva uspješna glazbena spota 'Que sera' i 'Maskenbal', za početak ožujka pripremili su još jednu glazbenu poslasticu

'Zadnja suza' naslov je nove pjesme i novog glazbenog spota grupe Colonia, kojeg potpisuje Boris Đurđević, a koji će predstaviti Coloniju u jednom drugačijem svjetlu.

Redatelj spota je Dario Radusin, koji je Ivanu Lovrić i Coloniju vidio u jednostavnom, bijelom video spotu u kojem je u potpunosti naglasio njen seksepil, a kojega je koreografijom upotpunio Neven Ivić.

Priča koja prati pjesmu je jednostavna, bazična i vizualno jako snažna, a Ivana Lovrić ponovo joj je dala dodatnu snagu kako svojim vokalnim mogućnostima, tako i plesom, ljepotom te ženstvenošću koja je krasi u svakom njenom pokretu.

'Baš tako Ivana se i osjećala, kao snažna žena, koja je našla pravu ljubav, muškarca koji ju je spreman štiti, uz njega ona je spremna se boriti za iskrenu ljubav', navodi se u priopćenju Colonije.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

S pjesmom i spotom 'Zadnja suza' Colonia najavljuje vrlo dinamično proljeće i ljeto u kojima ih očekuje veliki broj koncerata i nastupa, ali i novih pjesama koje se pripremaju i koje bi trebale nastaviti uspješan put jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenih sastava.

  • +5
Ivana Lovrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL