ZAIGRANA VODITELJICA

Antonija Stupar Jurkin u pljački muzeja

17.02.2017 u 12:46

Bionic
Reading

Brojna poznata lica sinoć su stigla na otvaranje novog game rooma Museum robbery u sklopu Escape Room Arene Zagreb gdje su zaključani u sobi sa svojim timom sudjelovali u razbijanju kodova i traženju tragova do konačnog rješenja nimalo lakih zadataka. Koliko je teško biti fokusiran i skoncentriran na svaki novi izazov, uvjerili su se među ostalim Ante Vrban, Davor Bienenfeld sa suprugom Anom Lenom, Pamela Ramljak sa suprugom Mladenom i Antonija Stupar Jurkin koja je ispričala svoje utiske

'Predobro mi je bilo. Moj tim i ja smo se zaista namučili rješavajući zadatke, ali je zabava bila vrhunska. No bitno je da smo uspjeli izaći i ponovila bih to iskustvo, ali bih voljela isprobati neku drugu igru. Kad sam bila mala, najviše sam voljela Pictionary. Obožavala sam to igrati sa svojim društvom, a ovo je idealna igra za odraslu dob', preporučila je Antonija Stupar Jurkin. RTL-ova voditeljica i inače, kaže, voli igre svih vrsta. O igricama sa suprugom nije htjela pričati, nego je kroz smijeh dodala kako će ga rado dovesti u Escape room.

Koliko je teško biti fokusiran i skoncentriran na svaki novi izazov, uvjerili su se i Ante Vrban, Davor Bienenfeld sa suprugom Anom Lenom, Matej Đorđević i supruga Đurđica, Jan i Helena Štedul, Pamela Ramljak sa suprugom Mladenom, Max Hozić i mnogi predstavnici medija koji nisu propustili ovu jedinstvenu priliku da se i sami okušaju u Escape Room izazovima.

Iako je gotovo svima ovo bio prvi susret s ovakvom vrstom zabave, pokazali su zavidno umijeće rješavanja i najzahtjevnijih zadataka, potvrđujući da unatoč svakodnevnim životnim obavezama, još uvijek uživaju u dobrim i kreativnim igrama koje ih vraćaju u nezaboravne čari djetinjstva.

Uz puno smijeha, dobre zabave, sve sobe su dobile svoja rješenja, a uz malo muke, poneku psovku i logičkog zaključivanja u večeri punoj novih saznanja nije bilo poraženih. Ne krijući zadovoljstvom viđenim, mnogi su potvrdili da je Escape Room Arena mjesto na kojem se zaboravljaju stres i životne brige, a ulaskom u sobu zapravo se stvara jedan novi svijet koji pruža zadovoljstvo i mogućnost odličnog provoda s dragim ljudima. Povezanost i dobra atmosfera obilježili prvi rođendan Escape Room Arene, potvrđujući da uz dobru ekipu i malo dobre volje ne postoje nerješive zagonetke.