HAT TRICK U KALENDARU

Antoine Griezmann postao otac treći put, sva tri puta na isti datum

08.04.2021 u 21:01

Bionic
Reading

Vijest da je francuski nogometaš Antoine Griezmann propustio u četvrtak trening Barcelone vjerojatno ne biste čitali u ovoj rubrici, da razlog nije prisustvovanje rođenju svog trećeg djeteta, i to treći put na isti datum

Treće dijete, kćer Albu, Griezmannova supruga Erika Choperena rodila je u četvrtak ujutro.

Zvuči nevjerojatno, ali na isti datum 8. travnja Antoine i Erika dobili su i prvo dvoje djece.

Prva se rodila 2016. godine Mia, koja je za treći rođendan dobila brata Amara.

'Danas se navršavaju druga i peta godina od vašeg dolaska', napisala je Choperena čestitajućisvojoj djeci rođendan na društvenim mrežama.

'Unijeli ste revoluciju u naš svijet i učinili da rastemo, učimo i budemo bolji. Mama i tata ne mogu biti ponosniji na ono što smo zahvaljujući vama izgradili. Volimo vas beskrajno, ludo i slobodno', napisala je Erika na svom Instagramu.

Erika je kasnije objavila i fotografiju malene Albe, napisavši kako je čarolijom ili ljubavlju postala prevelika da nastavi rasti u svojoj mami. Otkrila je i da je beba rođena prije termina.

'Sretna sam što si mđu nama malena. Dan koji nikad nećemo zaboraviti, 8. travnja je definitivno naš datum', napisala je Erika.

Ako ste mišljenja da ovo ne može biti slučajno i da mora postojati matematičko objašnjnje, primite na znanje da nema veze s rođendanima Antoinea i Erike koji su oboje rođeni u ožujku.

  • +7
Antoine Griezmann i Erika Choperena Izvor: Profimedia / Autor: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Godišnjica braka je blizu devetomjesečnoj razlici, ali vjenčali su se 2017. godine, kad je Mia već imala više od godinu dana.

Blizu je i osvajanje zlata u Rusiji, u francusko-hrvatskom finalu svjetskog nogometnog prvenstva, ali to su proslavili 2018. godine.