NEOBIČAN UKRAS

Angelina Jolie nije mogla proći nezamijećeno: Svi pogledi zbog jednog su detalja bili usmjereni na njezine usne i bradu

19.10.2021 u 12:05

Bionic
Reading

Na crveni tepih povodom premijere novog Marvelovog hit filma 'Eternals' Angelina Jolie stigla je u pratnji svoje petero djece, a za potpuni dojam i sreću nedostajao je tek Pax. Fotografi nisu prestajali škljocati svojim aparatima, pokušavajući uhvatiti najbolji kadar, a svu pažnju ukrao je jedan detalj

Kada je stupila na crveni tepih odjevena u dugu večernju haljinu, malo je reći da je sve na trenutak stalo. Premijera novog Marvelovog hita 'Eternals' u Los Angelesu izvukla je iz dnevne odjeće Angelinu Jolie, koja je sa sobom povela i svoju djecu - Maddoxa (20), Zaharu (16), Shiloh (15) i 13-godišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Kao i uvijek, izgledala je besprijekorno i prelijepo, otkrivajući brojne tetovaže kojima je ukrasila većinu svog tijela, a cjelokupni stajling upotpunila je mnoštvom zlatnog nakita.

  • +9
Angelina Jolie s djecom na premijeri Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Ipak, jedan je detalj ukrao svu pozornost, a riječ je o neobičnom zlatnom nakitu koji se od područja ispod brade penjao uz njezino lice i završio u njezinim ustima. Zašto se ukrasila takvim detaljem, nije poznato.

SJAJI I BLISTA

Angelina Jolie ponovno izgleda kao u danima najveće slave

Pogledaj galeriju

A osim Angeline, veliki interes izazvala je i 16-godišnja Zahara, koja se na crvenom tepihu pojavila u svjetlucavoj haljini s potpisom Elie Saab Couture, a koju je 2014. na dodjeli Oscara nosila njezina majka.