slavlje U DOBA KORONE

Andrija Jarak: 'I službeno su mi sad dali do znanja što misle'

28.04.2021 u 11:02

Bionic
Reading

Legendarni reporter i prepoznatljivo lice informativnog programa Nove TV, proslavio je svoj 51. rođendan. Andriji jarku čestitke su pristizale od ranog jutra, a na društvenim mrežama se zahvalio svima pozirajući u majici simpatičnog natpisa

Jedan od omiljenih lica informativnog programa za svoj prošli, za okrugli rođendan dobio je slobodan dan, ali nije imao veću feštu zbog pandemije. Andrija Jarak proslavio ga je doma skromno sa suprugom Ivanom te sinom Ivanom i kćerima Anamarijom i Lucijom. I ove godine dobio je mnoštvo lijepih želja.

'I službeno su mi sad dali do znanja što misle. Hvala. No, to ću lakše podnijeti uz sve vaše želje. Uz taj i toliki rođendanski željomat nemoguće je ne biti dobro i ne osjećati sreću. Pojedinačno bi odgovaranje trajalo najmanje do Nove godine, a onda opet', poručio je Andrija Jarak na Facebooku. Pozirao je u majici na kojoj piše 'Moja djeca misle da sam bankomat'.

Iza njega su tisuće prijeđenih kilometara i više stotina javljanja uživo. Gledatelje Dnevnika Nove TV iz dana u dan oduševljava spontanim pristupom, a karakterizira ga i nevjerojatna smirenost i u najtežim situacijama. Prije nekoliko mjeseci je promijenio imidž. 'Dobro je s vremena na vrijeme malo mijenjati. Nakon Oluje u Kninu otišao sam na godišnji, nakon toga odležao koronu i kad sam se trebao vratiti i obrijati, samo sam aparat za brijanje vratio na mjesto i rekao - idemo probati. I evo, isprobavam. Do kada, ne znam, ali zasad se dobro osjećam', izjavio je za Večernji list.

  • +4
Andrija Jarak Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL