STIŽU SAMO KOMPLIMENTI

Ana Brdarić Boljat pokazala kako izgleda prije i poslije šminkanja

16.05.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Voditeljica RTL Vijesti i RTL Danas već je neko vrijeme aktivna na Instagramu. Ana Brdarić Boljat odlučila je onima koji je prate otkriti kako izgleda priprema prije vođenja informativne emisije

Poput mnogih kolega s RTL-a i Ana Bradić Boljat je poput mnogih kolega s RTL-a nedavno 'popustila' i odlučila otvoriti svoj Instagram profil na kojem broj njezinih pratitelja svakim danom postaje sve veći. Do sada je objavljivala fotografije iz privatnog života, a dijelila je i svoje poslovne trenutke. Njezina najnovija objava su selfiji koje je napravila dok ju je vizažistica šminkala za izlazak pred kamere i snimanje emisije.

Lijepa Varaždinka na RTL televiziji je od samog početka njegova emitiranja u Hrvatskoj. Prvo je radila kao novinarka, da bi kasnije postala urednica i voditeljica.

'RTL mi je kao drugi dom - ovdje se dobro osjećam, vjerujem ljudima s kojima radim. Najbitnije mi je da imamo međusobno povjerenje i da se poštujemo. Stres nastaje jedino kada se to naruši. Bilo kakav zadatak, pa čak i onaj najzahtjevniji, bez stresa mogu odraditi ako klapamo kao tim - od vozača do majstora tona u studiju', izjavila je ranije za tportal.

  • +6
Ana Brdarić Boljat Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX