ZA VEČERI PREPUNE SMIJEHA

Ako ste u potrazi za neodoljivo zabavnim serijama, znamo gdje ih pronaći

31.08.2022 u 13:13

Bionic
Reading

Trebate zabavnu seriju za bezbrižno ljeto? Imamo nekoliko prijedloga serija koje će vaše ljetne dane i večeri ispuniti smijehom

Napokon je došlo vrijeme ljetnog odmora i razonode. Želite se maksimalno opustiti ovo ljeto i treba vam neki lagani sadržaj za gledanje? To najčešće uključuje zabavne likove, dobar omjer smijeha i drame, ljubavne intrige! Ovaj popis serija ima sve i više od prethodno navedenih atributa. Na Pickbox TV kanalu ‘skrivaju se’ tri odlične serije koje će ispuniti vaše ljetne vikende i vrijeme godišnjeg odmora fascinantnim likovima, zabavnim dijalozima i nezaboravnom radnjom.

Dobra vještica (Good Witch)

Želite dan upotpuniti s malo fantasyja? Dobra vještica je priča o Cassie Nightingale i njezinoj kćeri, tinejdžerici Grace, s kojom živi u malom gradu Middletonu. Kako bi nastavile živjeti u miru kriju tajnu od ostalih stanovnika – obje imaju dara za magiju. To će se promijeniti s dolaskom novog susjeda Sama i njegovog sina Nicka. Cassie će morati upotrijebiti svoju veselu osobnost i dašak magije kako bi im pokazala šarmantne strane života u malom gradu. Čarobni i neodoljiv duo majke-kćeri, selidba iz velikog grada u mali, magija, nova prijateljstva i ljubavi – samo su neki od aduta ove serije!

Šest sestara (Six Sisters)

Osim zavidnom radnjom koja je smještena u Madrid početkom 20. stoljeća, ova je španjolska serija prepuna avanture i romanse. U fokusu je šest sestara, mlade žene iz bogate i cijenjene obitelji Silva koje preuzmu očev posao nakon njegove smrti. Priča između Celije i Aurore priča je o ljubavi između dviju žena u vremenu kada žene nisu imale pravo glasa, a od njih se očekivalo da se udaju, rode djecu i brinu se o svojim muževima. Serija će vas zabaviti intrigantnim međuljudskim odnosima, dinamičnomradnjom, ali i kostimografijom i scenografijom.

Raj za dame (The Ladies' Paradise)

Vittorio želi oživjeti san svojeg pokojnog prijatelja dvije godine nakon njegove smrti – namjerava ponovno otvoriti robnu kuću koja je zatvorena već neko vrijeme. Kako bi ostvario san mora se udružiti s bogatom milanskom obitelji koja ima skrivene motive. Ova je serija stvorena za sve ljubitelje povijesnih drama, talijanskih serija i dobrih starih sapunica! Ima mnoštvo epizoda, puno intriga i drame pa je zabava zajamčena. Također je ekranizirana prema istoimenom romanu francuskog pisca Émilea Zole.

Sve tri serije prikazuju se na Pickbox TV kanalu od ponedjeljka do petka, a cijeli raspored pogledajte ovdje.