PIQUE JE PRISTAO

Agonija je napokon gotova: Shakira dobila puno skrbništvo nad djecom i seli u Miami

09.11.2022 u 22:53

Bionic
Reading

Bitka za skrbništvo nad djecom, zbog koje Shakira nije mogla nakon prekida s Piqueom krenuti ispočetka na drugom kontinentu, napokon je gotova. Proslavljeni nogometaš bivšoj je partnerici dao puno skrbništvo. On će sa sinovima proslaviti Božić, nakon čega će ih posjećivati u Americi, gdje dječaci sele s pjevačicom

Nakon nekoliko turbulentnih mjeseci, za Shakiru je agonija napokon gotova. Gerard Pique odlučio joj je ne komplicirati dodatno život, pa je kolumbijskoj pjevačici dao puno skrbništvo nad njihovim sinovima Milanom i Sashom. Nedavno umirovljeni nogometaš ovim je dogovorom dopustio Shakiri da se preseli s djecom u Ameriku.

Kako piše La Vanguardia, bivši partneri i njihovi odvjetnici pregovarali su punih 12 sati, a u finalne dogovore spada i onaj da će Pique sa sinovima provesti Božić u Barceloni, nakon čega će oni nastaviti svoj život u Miamiju, gdje će ih posjećivati.

  • +5
Shakira i Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: DAVID OLLER / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Shakira je za Milana i Sashu već pronašla savršenu školu, u koju će dječaci u 2023. godini krenuti. Prema pisanju španjolskih medija, Pique je svoje želje ovoga puta odlučio ostaviti po strani i napraviti ono što je najbolje za njihove sinove.

Ovakvom raspletu nitko se nije nadao, posebice nakon njihovog posljednjeg službenog susreta u rujnu u Barceloni, kada su pregovori bili naprasno prekinuti nakon samo pola sata. Pique isprva nikako nije želio da dječaci odsele u Ameriku, smatrajući kako će to narušiti njihov odnos.