najgledaniji na Netflixu

Adam Sandler oborio rekord karijere novim filmom u kojem glumi s kćerima i suprugom

30.08.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Glumac, komičar i producent je zahvaljujući 'You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah', adaptaciji istoimenog romana iz 2005., dobio neke od najboljih kritika u karijeri do sada

Najnoviji film Adama Sandlera koji je od petka dostupan na Netflixu, sada je najbolje ocijenjeni na Rotten Tomatoesu. Film je od kritičara dobio 96 posto. Publika mu je dala 67 posto, a na ljestvici najgledanijih Netflixovih filmova u Hrvatskoj trenutno se nalazi na prvom mjestu.

Film je svrgnuo njegovu košarkašku dramu 'Hustle' iz 2022., koja ima 93 posto pozitivnih rezultata i postao njegov najbolje ocijenjeni film na ovoj stranici. Sandlerovi drugi najbolje recenzirani projekti su 'The Meyerowitz Stories (New and Selected)' iz 2017. (92 posto), 'Uncut Gems' iz 2019. (91 posto) i 'Punch-Drunk Love' iz 2002. (79 posto).

Izvor: Društvene mreže

Film prati Stacy Friedman i njezinu najbolju prijateljicu Lydiju Katz, koje prolaze kroz uspone i padove koje donose tinejdžerske godine. Sandlerova kći Sunny je utjelovila glavnu glumicu Stacy, dok se i njegova starija kći Sadie i supruga Jackie također pojavljuju u filmu.

Sadie i Sunny Sandler Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Planet / Profimedia