EMILIA CLARKE

Zvijezdu 'Igre prijestolja' teško je ne primijetiti u ovom seksi izdanju

24.04.2019 u 11:23

Bionic
Reading

Emilia Clarke, britanska glumica koja je svjetsku slavu stekla kao odvažna Daenerys Targaryen u hit seriji 'Igra prijestolja', pojavila se na godišnjoj svečanosti uglednog časopisa Time 100 u stajlingu koji je malo koga ostavio ravnodušnim

Na ovom događanju koje se održalo u njujorškom centru Lincoln na kojem su se dodijelile nagrade najutjecajnijim osobama današnjice nije manjkalo poznatih lica iz filmske, modne i glazbene industrije.

Lijepa 'Majka zmajeva' bila je zasigurno među najzapaženijim uzvanicama na crvenom tepihu odabravši kreaciju u kojoj nikako nije mogla proći nezapaženo.

  • +28
Emilia Clarke Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanska glumica zadivila je u upečatljivoj haljini proslavljenog dvojca Dolce & Gabbana načinjenoj iz dva dijela: gornji dio kao korzet i donji dio u obliku raskošne suknje od tila.

  • +16
Emilia Clarke Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodnoj Emiliji ova je kreacija stajala kao salivena naglasivši vitki struk, a ovaj look za pamćenje zaokružila je trendi bob frizurom, odličnim make upom, cipelama s potpisom Christiana Louboutina, torbicom Judith Leiber i decentnim nakitom (Taffin).

Osim lijepe glumice, crvenim tepihom su prodefilirale su i Brie Larson, pop zvijezda Taylor Swift, Helena Christensen, Glenn Close, Petra Nemcova, Naomi Campbell, Julianne Moore, Yalitza Aparicio i dr.

ZVIJEZDE U PUNOM SJAJU

Pogledajte sve haljine s glamurozne zabave uglednog časopisa

Pogledaj galeriju

Inače, nedavno je Emilia Clarke progovorila o svojim zdravstvenim problemima budući da je u dobi od samo 24 godine imala je svoju prvu aneurizmu - abnormalno proširenje krvnih žila koja nastaju zbog oštećenja ili oslabljenja arterija.

'Nakon prve aneurizme mi je bilo teško, no druga je uistinu poljuljala moj optimizam', rekla je glumica pritom se prisjećajući svoje druge aneurizme koja ju je gotovo ubila.

Zvijezda 'Igre prijestolja' nedavno je osnovala dobrotvornu organizaciju za pomoć i rehabilitaciju mladih osoba koje su preživjele aneurizmu ili moždani udar.