'MANJE JE VIŠE'

Zvijezda 'Malih laži' osvanula u stajlingu idealnom za ljubiteljice modnog minimalizma

04.02.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Male laži' ovjenčana trima Oscarima, poput brojnih kolegica, posljednjih mjeseci ne viđa se na glamuroznom crvenom tepihu uslijed globalne pandemije, no svojim zadnjim izdanjem dokazala je da modom podjednako dobro barata i kada je riječ o svakodnevnom stilu odijevanja

Slavnu oskarovku, koja dolazi iz poznate američke glumačke obitelji, dežurni paparazzi ovih su dana uočili u šetnji kalifornijskim gradom Brentwoodom u društvu 16-godišnje kćeri Jaye Harper.

Osim na malim ekranima i crvenom tepihu svečanih događanja, 53-godišnja Laura Dern privlači pažnju i po pitanju svog svakodnevnog stila odijevanja.

Laura Dern Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ulicama Brentwooda prošetala se u izdanju koje odiše bezvremenskim izgledom zahvaljujući bazičnim odjevnim komadima. Uz prugasti model veste, slavna oskarovka kombinirala je isprani model traperica visokog struka i trapez nogavica, kakve posljednjih mjeseci slove kao veliki modni trend.

Navedenu kombinaciju uz jednostavan model tenisica zaokružila je sivim modelom kaputa inspiriranim muškim stilom odijevanja, a svojim casual izdanjem dokazala je da modno pravilo 'manje je više' u praksi itekako dobro funkcionira.

Uz zvijezde s holivudske A-liste i legendarne modele s modnih pisti, Laura Dern u ljetnim mjesecima prošle godine zablistala je u netipičnoj kampanji talijanske modne kuće Valentino.

Njezin dizajner Pierpaolo Piccioli uslijed globalne pandemije javnosti na društvenim mrežama predstavio je inovativnu modnu kampanju angažiravši zvijezde, među kojima se našla i Laura Dern, kako bi nove komade s potpisom talijanskog brenda predstavile fotografijama snimljenim u njihovim domovima.