UKRADI STIL

Zovu je kraljicom ulične mode, a vjerujte mi, i vas bi da živite u Velikoj Jabuci

04.05.2023 u 16:25

Bionic
Reading

Posljednjih godina Katie Holmes prometnula se u kraljicu uličnog stila zahvaljujući svojim ležernim dnevnim kombinacijama u kojima vješto spaja najnovije trendove s udobnošću

Za Toma Cruisea i njegov ljubavni život zna cijeli svijet, a prvenstveno zato što želi svakog svog komada pretvoriti u ovisnika o scijentologiji. Ah, te religije…

Njegova bivša supruga Katie Holmes živi u New Yorku i baš je briga za sve. Snima otprilike jedan film godišnje, malo ide po dobrotvornim večerama, ima cool nove frajere i proglašavaju je kraljicom ulične mode. Vjerujte mi, i vas bi da živite u Velikoj Jabuci i da ste dejtali s Tomom.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Ovoga puta Katie je spojila pomalo glamurozno izdanje s običnim street stylingom, a sve to zahvaljujući šljokastim zlatnim hlačama. Njih nije teško naći kod nas, niti ovaj džemperić. Da bi look bio kompletan, začinite ga još s malo zlata, poput zlatnih visećih naušnica i sandala.

Neobavezna punđa itekako je popularna, a ako vam nije lako napraviti je, poslušajte savjet iz prve ruke koji daje Katica Topčić.

Kako napraviti punđu Izvor: Promo fotografije / Autor: Katica Topčić

Komadi kojima ćete lako 'ukrasti' Katein look: