HIT SERIJA ZA TINEJDŽERE

Znate li za koju su se ulogu njih dvije borile?

03.09.2013 u 14:11

Bionic
Reading

Manje je poznato da je za ulogu u jednoj od najpopularnijih teen serija 'I to mi je neki život' u igri bila i Alicia Silverstone

Zgodna 36-godišnja glumica koja se proslavila ulogom u filmu 'Clueless' i spotovima Aerosmitha borila se za ulogu Angele Chase u teen seriji 'I to mi je neki život', no producenti su joj rekli da je prelijepa za tu ulogu, objavio je Daily Mail.

Angažman je dodijeljen je Claire Danes (34) koja se vratila u showbizz u velikom stilu zahvaljujući višestruko nagrađivanoj seriji 'Domovina' kao predana agentica CIA-e Carrie Mathison

Alicia je navodno oduševila na audiciji, no jedan od autora serije, Marshall Herskovitz, kazao je da je ona previše lijepa za ulogu nježne i povučene tinejdžerice Angele.

Ulogu je na kraju dobila Claire čija je izvedba na audiciji ostavila bez daha.

Iako je ta serija imala samo 19 epizoda i prikazivala se od kolovoza 1994. do siječnja 1995, imala je fantastičan feedback i vrlo pozitivne kritike te je stekla kultni status. Angelinu veliku ljubav, fatalnog Jordana Catalana glumio je holivudski zavodnik Jared Leto, glumac i glazbenik, frontmen benda 30 Seconds To Mars.

Zanimljivo je da za ulogu u velikom filmskom hitu Clueless Alicia nije bila prvi izbor – trebala ju je dobiti Sarah Michelle Gellar koja ju je odbila.