DOBITNA KOMBINACIJA

Znate li koje je savršeno vrijeme za seks?

10.05.2012 u 13:30

Bionic
Reading

Ako ste se ikada zapitali kada nastupa savršeno vrijeme za seks, znanstvenici su se potrudili pronaći odgovor i na to pitanje, a odgovor je: subota navečer, točnije 23 sata

Cilj istraživanja koje je proveo časopis Woman's Health u Velikoj Britaniji bio je otkriti tajnu ženskoga libida, a među brojnim rezultatima isplivao je i jedan posebno zanimljiv. Naime, kako je pokazalo istraživanje, kada se pita žene, savršeno vrijeme za seks je subotom u 23 sata jer upravo tada ženska seksualna želja dostiže svoj vrhunac.

Isto istraživanje pokazalo je da su čak tri četvrtine žena u Velikoj Britaniji zadovoljne svojim seksualnim životom, a velik broj njih za trenutke manje seksualne želje krivi pretrpane rasporede te nedostatak slobodnog vremena.

Istraživanje je pokazalo i kako su seksualnim životom najzadovoljnije žene u Škotskoj i jugozapadnoj Engleskoj (82 posto), dok su seksom najnezadovoljnije Irkinje (30 posto). No iznenađujuće je to da seks najčešće prakticiraju Irkinje, od kojih čak 42 posto priznaje da to čini tri puta tjedno.

Glasnogovornik časopisa Woman's Health, u čijem je istraživanju sudjelovalo tisuću žena, kaže: 'Sjajno je vidjeti da je ipak većina Britanki  zadovoljna seksualnim životom.'