BEZBOLNI TRIKOVI

Znate li kako Maja Šuput prikriva nesavršenosti?

19.07.2012 u 10:50

Bionic
Reading

Maja Šuput otkrila je kako se na moru napokon potpuno opustila i s olakšanjem zaboravila na tešku šminku i razmišljanja o modnim kombinacijama. Ispričala je i kako na moru njeguje lice, tijelo i kosu te kakve badiće nosi

Pjevačica Maja Šuput preselila je u vikendicu svog dečka Marija Kovačevića u Opatiji i odande odlazi na koncerte diljem naše obale. Za Gloriju je ispričala kako izgleda jedan njezin tipično morski dan: 'Spavam do podneva jer moji nastupi traju do jutra, a nakon dva espressa odlazim na plažu. Sunca se jako pazim i uvijek sam namazana Niveinim mlijekom za sunčanje s faktorom 20, dok na lice nanosim Shiseidovu kremu također sa zaštitnim faktorom.'

Tjelovježbom
se, kaže, ne bavi, a dijeta i znojenje u teretani su joj potpuna nepoznanica. Kilograme topi na nastupima, a ljeti se dodatno rekreira plivanjem koje obožava.

Modnim se kombinacijama na moru, kaže, ne zamara, ali zato sa sobom uvijek nosi desetak kupaćih kostima. 'Pretežno su dvodijelni i jednobojni. Najmiliji brendovi su mi Victoria's Secret ili Juicy Couture, a kupujem ih na putovanjima. Najvažnije mi je da su bez naramenica jer ne volim da mi se u dekoltiranoj haljini vide bijeli tragovi', rekla je Maja.

Ovo će joj biti prvo ljeto s ekstenzijama u kosi pa se opskrbila šamponima i uljem Kerastase. Lice njeguje Biodeminom micelarnom otopinom za čišćenje, a nakon toga nanese dnevnu kremu i kremu za oko očiju Dermalogica Active Moist.

'Moja mama je kozmetičarka pa mi često napravi masku za licu od prirodnih sastojaka. Nikad je ne pitam od čega je, samo se divim rezultatima', kaže 32-godišnja pjevačica.

Od tretmana za pomlađivanje bila je jedino na mikrodermoabraziji prije nekoliko godina, a što se tiče ostalih tretmana, planira nakon ljeta ići na lasersko uklanjanje dlačica jer ima nizak prag boli.

Pribjegava i pokojem beauty triku, pa je nedavno produljila trepavice polutrajnim umecima, zato joj na plaži ne treba maskara. Za nastupe noge poprska sprejem Sephora Illuminating Bronzing Oil koji pokriva sve nesavršenosti i daje dojam savršeno preplanule kože. Podočnjake joj pak najbolje pokriva kremasti korektor Illasqua.