POMOĆU FORMULE

Znanstvenik predvidio razvod Katie i Toma

15.03.2012 u 11:29

Bionic
Reading

Iako brakovi u Hollywoodu traju sve kraće i kraće, znanstvenik Sundem je pomoću matematičke formule izračunao tko se rastaje sljedeći

Precizna matematička formula iza koje stoji znanstvenik Garth Sundem predvidio je da će se brak Katie Holmes i Toma Cruisea  okončati, a krah će doživjeti i brak Willa Smitha i njegove supruge Jade Pinektt, s kojom ne živi otkad je usred priče o razvodu Jennifer Lopez izbio skandal oko glumičinog navodnog preljuba s Marcom Anthonyjem.

Kako piše New York Times, Sundem je još 2006. objavio svoj poučak nazvan 'Sundem/Tierney Unified Celebrity Theory', koji u obzir uzima parametre poput relativne slave supružnika, dobi, duljine udvaranja, ponašanja u prethodnim vezama, stupnja seksualne privlačnosti te je pomoću njega izračunao koliko će potrajati brakovi u to vrijeme najeksponiranijih slavnih osoba.

Zastrašujuće točno predvidio je krah brakova Pamele Anderson i Kida Rocka, Britney Spears i Kevina Federlinea te Demi Moore i Ashtona Kutchera.

Sundemje tada precizno izračunao i da će zajedno u narednih pet godina ostati Ben Affleck i Jennifer Garner te Matt Damon i Luciana Barroso, a sada je predvidio najmanje pet sretnih godina za Kate Middleton i princa Williama, Calistu Flockhart i Harrisona Forda, Chelsea Clinton i Marca Mezvinskog te Beyoncé Knowles i Jay-Z