GOVOR TIJELA

Znakovi koji otkrivaju da mu se sviđate

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.08.2012 09:31
  • Objavljeno 17.08.2012 u 09:31
Izlazak spoj udvaranje večera vino

Izlazak spoj udvaranje večera vino

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: tinkstock

Već ste nekoliko puta naletjeli na zgodnog muškarca koji vam se sviđa, ali niste sigurni je li to obostrano? Evo nekih znakova koji ga odaju, a da niti sam nije toga svjestan

 Lovepanky izdvojio je neke znakove prema kojima ćete lakše zaključiti jeste li si umislili ili je on stvarno zainteresiran za vas.

1. Mijenja ponašanje
Sviđate li mu se, odmah će promijeniti svoje ponašanje kad uđete u prostoriju. Ako se primjerice šali i glupira u društvu, mogao bi se naglo uozbiljiti, a ako je miran i tih, probat će biti simpatičan i smiješan.

2. Prati vas u stopu
Ako ste sa svojim društvom, a on se nalazi u blizini, potajno će vas škicati i gledati što radite. Napravite mali test. Kad se smijete nekoj šali, skrenite pogled prema njemu i vidjet ćete da se i on smije jer vas promatra pa automatski reagira na isti način.

3. Kontakt očima
Znakovi koji potvrđuju da je zainteresiran je kontakt očima kada primjerice izlazi iz prostorije bez obzira da li u tom trenutku s nekim razgovara ili je sam. Vjerojatno vas želi još jednom pogledati prije no što ode i nada se da ćete uzvratiti pogled.

Thinkstock

Thinkstock

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Govor tijela puno otkriva
4. Sjedi okrenut prema vama
Bez obzira kako sjedi njegovo društvo, on će se potruditi da bude okrenut prema vama tako da vas može promatrati i iščekivati vaše reakcije.

5. Pravi se važan
Muškarci su poput djece u ovakvim trenucima pa ne čudi što privlači pozornost na sebe. Pokušat će vam udovoljiti i pomno pratiti da li ste to primijetili, a u društvu će se glupirati i šaliti.

6. Blizina

Pokušat će vam biti što bliže, makar se uopće ne poznate i ne razgovarate. To će vam potvrditi ako prolazi jako blizu vas, a ima dovoljno prostora za mimoilaženje.

7. Smetaju mu drugi

Još jedan mali test koji možete napraviti je da se udvarate nekom drugom muškarcu. Ako mu se sviđate, to će ga jako iznervirati i može se čak dogoditi da ode ili se okrene leđima.

8. Osmijeh za dolazak
Sretne li vas neplanirano, instinktivno će se nasmijati jer mu je drago što vas vidi. Gledajte u njega dok dolazite i vidjet ćete osmijeh čim primijeti da ste došli.

9. Razgovor
Započnete li razgovor, a znate kako on inače razgovara u društvu prijatelja, odmah ćete primijetiti da ima drugačiji ton i način razgovora jer vas želi impresionirati. Glas će mu biti dublji jer želi ostaviti dojam.

10. Prijatelji
Oni ga mogu odati i kad on to možda ne želi. Čim se vi pojavite počet će ga zezati i izazivati jer im je otkrio da mu se sviđate. Moguće je i da su sami shvatili pa ga žele ohrabriti da vam se približi.

11. Ravno držanje
Kad se dečku sviđa cura, pokušat će ostaviti najbolji mogući dojam pa će se isprsiti i držati ravno, a sve to radit će instinktivno jer želi istaknuti svoje fizičke predispozicije.

12. Seksi vibre
U pokušaju osvajanja slat će seksi vibre i izvoditi grimase za koje vjeruje da vas privlače. Jedan od takvih pokreta je kada rukom gladi bradu i gleda u vas.

13. Pazi na izgled
Kažu li vam prijateljice da se pogleda u ogledalo kako bi provjerio izgleda li dobro kad vi uđete u prostoriju, i to može biti znak da ga privlačite.

14. Raspituje se
Jedan od najočitijih znakova da mu se sviđate je kada pokušava doći do informacija o vama. Probat će na više načina, od društvenih mreža do prijatelja ili kolega na poslu, i to je sigurno znak da želi nešto s vama.

15. Često se susrećete
Ponekad se radi o slučajnostima, ali ako se često susrećete na istim mjestima, a ima i drugih znakova prema kojima ga zanimate, moguće je da on traži način kako vam prići.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi