S NJIMA NE MOŽETE FULATI

Zna u što investirati: Courteney Cox prošetala kultne cipele koje godinama unazad slove kao modni klasik

22.08.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Zvijezda 'Prijatelja' Courteney Cox snimljena je na ulicama Santa Monice u vrlo jednostavnom, elegantnom stajlingu, a nama su odmah za oči zapele njezine kultne salonke s potpisom Chanela, koje godinama unazad slove kao bezvremenski modni klasik

Glumica Courteney Cox ne pojavljuje se često na javnim događanjima, a svaki put kad je vidimo u javnosti to je uglavnom kada je paparazzi 'uhvate' na ulici. Fotografi su zvijezdu 'Prijatelja' snimili u Santa Monici ispred restorana u koji se slavna brineta uputila na večeru s prijateljima.

Lijepa glumica se za večeru odjenula vrlo jednostavno, uskladivši crne poslovne hlače mrkva kroja s crnom vestom kratkih rukava i efektnim bež točkama. Da itekako zna uskladiti stajling s cipelama, glumica je dokazala upotpunivši cjelokupan outfit kultnim slingback salonkama u kombinaciji crne i bež boje koje potpisuje modna kuća Chanel.

  • +7
Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kultne šanelice s crnom kapicom pri vrhu proslavila je još davnih dana Coco Chanel, a nedavno preminuli dizajner Karl Lagerfeld, nakon što je preuzeo modnu kuću, nastavio je njegovati tradiciju Chanela u svojim dizajnima, pa su tako dandanas među najpoznatijim modnim komadima kuće torba 2.55, jaknica od tvida i upravo ove salonke s otvorenom petom.

Brojne trendseterice obožavaju ih jer pristaju uz apsolutno sve što možemo zamisliti, dajući baš svakom stajlingu dašak elegancije. Vjerojatno su baš zato ove salonke desetljećima unazad jedne od najtraženijih cipela koje s pravom uživaju status bezvremenskog modnog klasika.

Chanelove sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo