NEVENA RENDELI:

'Živim u imaginarnom braku'

06.10.2010 u 09:08

Bionic
Reading

Voditeljica i novinarka opisala je kako se snalazi u radu iza kamera te kako njezin suprug gleda na njezine brojne poslovne obaveze

U Studiju 9 HTV-a gdje se snima '8. kat' Daniele Trbović, zaposlena je i Nevena Rendeli, koja radi iza kamera – naime, uređuje emisije. Kako se snašla u ulozi urednice, otkrila je za časopis Stars.

'Stres je gotovo jednak kao kad si na sceni. Moraš sve držati pod kontrolom, s obzirom na to da sam voditeljica i novinarka, imam nekad potrebu uskočiti i reći Danieli: 'E, sad pitaj ono što smo pričali.' Uostalom, svi me slušaju kad zagalamim, a Daniela je i krhkija od mene, pa se sigurno boji. Ja sam viša', našalila se Nevena te objasnila koje su dodatne prednosti rada iza kamere.

'Mogu bit frčkava! Televizija baš ne podnosi ovu moju kosu, uvijek nešto isijava kroz nju, frčkava plavuša djeluje malo anđeoski pred reflektorima, što ne želimo, želimo biti vrag na televiziji! Tako da napokon, moja kosa će prodisati… Ne moram biti ni našminkana', kaže urednica.

Kako njezin brak podnosi sve njezine obaveze? 'Moj suprug ionako kaže da smo mi u imaginarnom braku, s obzirom na to da ne vrijedi nigdje drugdje osim na Barbadosu. Tako da sam tamo, na Barbadosu, majka, kućanica i nepušačica, a ovdje u Zagrebu živimo kao cura i dečko. Lijepo mi je, brak je mrak - dobra stvar, bar u našem slučaju, ne viđamo se uopće. Sretnemo se navečer, malo se zagrijemo po noći, ne treba mi deka, štedimo na struji na taj način.'