DJEČAČKI KRATKO I SLATKO

Zgodna Maja Šuput pokazala novu frizuru

04.12.2015 u 09:08

Bionic
Reading

Ambasadorice Beauty centra Božica Marijana Batinić i Maja Šuput proslavile su 46. rođendan njihove oaze ljepote, a vrckava je pjevačica sve je iznenadila novom frizurom

Na rođendansku proslavu Maja Šuput došla je s kratkom, dječačkom frizurom, ali nema razloga za brigu jer nije ošišala svoju plavu kosu. Maja je izgleda prihvatila svjetski trend slavnih ljepotica koje u posljednje vrijeme outfite za crveni tepih upotpunjuju novim frizurama odnosno perikama.

Od glumice Katie Holmes, koja je jednom prilikom dugu kosu sakrila perikom s bob-frizurom, do Kendall Jenner ili ljepotice Gigi Hadid, koja je nedavno na dodjeli Američkih glazbenih nagrada, AMA, u Los Angelesu sve zavarala kraćom kosom. Na kraju se ispostavilo da je nosila periku, baš kao i Maja Šuput.

Zgodna Maja perikom je pokazala da može nositi bilo koju frizuru i odlično izgledati, ali ipak se ne odriče ženstvene duge kose.

'Misija Beauty centra Božica je da budemo centar ljepote u kojem se može napraviti kompletna njega tijela, lica, noktiju, stopala i kose te u cijelosti promijeniti vanjski izgled', poručila je direktorica salona Martina Pužar Zebić