LEONARDA L.

Žene nogometaša na humanitarnoj reviji

27.11.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Humanitarnom revijom Leonarde Boban otvoren je u Boćarskom domu Wella Fashion Week, a među mnoštvom poznatih, najbrojnije su bile supruge nogometaša i bivše misice

Na reviji je prikazano ukupno dvadesetak modela, od kojih su gotovo svi kupljeni na aukciji nakon revije. Za Leonardine haljine licitirale su mnoge anonimne žene, ali i neke poznate, poput Ive Balaban, Anice Kovač i Mirne Zidarić, koje su kući otišle s novom odjećom vrijednom nekoliko tisuća kuna.

U ulozi voditeljice aukcije pojavila se Iva Jerković, koja nikako nije mogla zapamtiti da se udruga koja vodi humanitarnu akciju zove Hrabro srce, pa je u nekoliko navrata mrtva-hladna ispalila 'hladno srce', što je izazvalo zgražanje u publici.

Na reviji se pojavilo dosta poznatih osoba, no najbrojnije su ipak bile supruge i djevojke nogometaša i bivše misice – Milana Vlaović, Iva Balaban, Vanja Mamić, Ivana Delač, Andrea Ćupor i 'do zuba trudna' Branka Krstulović, zatim Mirna Zidarić, Andrea Čermak, Maja Šuput i brojne druge. Na reviji se pojavio i mister Dino Bubičić, no bez svoje djevojke Vlatke Pokos.

Usprkos modnom podbačaju, hvale je vrijedna činjenica da je Leonarda uspjela prikupiti čak 87 tisuća kuna za akciju udruge Hrabro srce 'Dom daleko od doma', a sav će novac ići za pomoć obiteljima čija teško bolesna djeca moraju putovati na liječenje i time na duže vrijeme napustiti svoje domove. Svi oni koji svojim donacijama također žele pomoći mogu to učiniti uplatom na žiro-račun 2500009 – 1101134395 ili pozivom na humanitarni telefon 060 610 060.