SEZONSKI HIT

Ove su hlače idealna zamjena za traperice u narednim mjesecima

10.10.2018 u 06:57

Bionic
Reading

Nakon velikog povratka na modnu scenu prošle jeseni karirani uzorak kao modni klasik podjednako fascinira modnu industriju i u aktualnoj sezoni

Prošlogodišnje sezone karirani uzorak nedvojbeno je bio najpoželjniji u formi kaputa koji su poharali modne piste i police trgovina na svaki način koji možete zamisliti. Veliki, mali, sjajni ili prigušeni karirani uzorak na kaputima i dalje je hit, stoga postojeći kaput i ove sezone nosite sa samopouzdanjem.

Ako ste u potrazi za novim načinom nošenja omiljenog jesenskog uzorka, obradovat će vas činjenica da aktualna ponuda na policama trgovina vrvi mnoštvom modela hlača ukrašenih kariranim uzorkom.

Dovoljno šik u poslovnim prilikama, dovoljno kul u casual izdanjima i primamljive za nošenje u večernjim satima, karirane hlače ove sezone predstavljaju rješenje za svaku modnu dilemu.

  • +61
Karirane hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Poput svojih prethodnika kaputa, hlače kariranog uzorka stižu u mnoštvu dužina i nijansi, stoga ćete idealan par koji pristaje vašem osobnom stilu pronaći s lakoćom.

Modni eksperti složni su s mišljenjem da karirane hlače ove sezone predstavljaju najbolju alternativu trapericama, a osim u standardnoj kombinaciji boja, karirani uzorak na hlačama danas je moguće pronaći u nježnim pastelnim tonovima.

Tartan uzorkom istaknutim na hlačama bez sumnje ćete privući pažnju, sivi heritage uzorak djelovat će idealno u svakoj prilici, a takozvani window pane tip kariranog uzorka obožavat će ljubiteljice modnog minimalizma.