IKONA STILA

Žena koja modno ne griješi: Oduševila štreberskim stajlingom

14.12.2016 u 11:54

  • +3

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Britanska ikona stila Sienna Miller godinama pokazuje posebnu privrženost štreberskom, preppy stilu odijevanja, a posljednjom kombinacijom u nizu uspjela je oduševiti sve

U sklopu njujorške promocije novog filma, ova 34-godišnja ikona stila pojavila se u ležernoj i istovremeno luksuznoj kombinaciji koju je gradila oko dvobojne veste modne kuće Chloé

Skupocjenu vestu od kašmira u trendi boji burgundca, s klasičnim V-izrezom i detaljem decentnih prugica, Sienna je nosila uz bezvremensku bijelu košulju, a cjelokupnom stajlingu pridodala je hlače trapezastih nogavica icrne natikače koje su veliku popularnost doživjele u ljetnoj sezoni.

Poznata po istančanom smislu za modu, Sienna je spomenutim komadima uspjela kreirati dobitan štreberski izgled čiju je ležernu notu naglasila lagano valovitom frizurom i gotovo neprimjetnim make-upom. Investiranje u tople i dugovječne krpice poput veste od kašmira neće se pokazati pogrešnim potezom, što dokazuje i posljednji outfit britanske ikone stila.

Glumica tumači lik Emme Gould, ljubavnice moćnog gangstera, u novom filmu 'Live By Night', čija se svjetska premijera očekuje na sam Božić. Radnja filma odvija se u 20-im godinama, a uz bok Sienni glume Zoe Saldana Elle Fanning i Ben Affleck, koji potpisuje i režiju.