MAJA ŠUPUT:

'Želim imati dvoje djece'

09.04.2011 u 22:14

Bionic
Reading

Singlom 'Nevaljala' pjevačica najavljuje novi album koji izlazi u svibnju, no otkriva nam i da su joj kućanski poslovi noćna mora te hvali majku koja je odgojila njezina dečka Marija

U nevaljalu, drsku i bezobraznu ženu pretvorila se kraljica veselja Maja Šuput. Ova nemoguća transformacija, na sreću, odigrava se samo u stihovima njezine nove pjesme 'Nevaljala', koju je za Maju napisala Antonija Šola, a zajedno s ostalim publici već poznatim hitovima i nekim novim, naći će se na Majinu novom albumu koji će u prodaju u svibnju. Kako su njezina publika i djeca i umirovljenici, za mlađe je odabrala živahnije pjesme i taj se dio albuma zove 'Ples i urnebes', a drugi dio albuma zvat će se 'Za dušu i tijelo'.

'Drska i nevaljala sam samo u maškarama, a bezobrazna jedino za upravljačem kad me iživciraju drugi vozači i ponekad na koncertima podignem glas na tonce', priznaje pjevačica čiji je posljednji album izašao prije pet godina. Za nastupe joj energije nikad ne nedostaje, no kad je riječ o kućanskim poslovima, 31-godišnja pjevačica brzo izgubi entuzijazam.

'To mi je kao najgora kazna! Napravit ću krevet i pomaknuti stvari tako da u stanu ne vlada baš kaos, a za sve ostalo uvijek imam jednu gospođu koja će mi ispeglati odjeću ili oprati podove. Sama zarađujem od svoje 18. i ne vidim razlog zašto si to ne bih priuštila', otvoreno će Maja. Ima sreću što njezin dečko Mario Kovačević ne pripada kategoriji muškaraca koji ne spuštaju zahodsku dasku ili prljavu odjeću ostavljaju po cijeloj kući.

'Svaka čast majci koja ga je odgojila. On je muškarac čijim navikama nemam zamjerke i, kad je o održavanju reda u kući riječ, ja bih trebala dobiti po repu', pohvalila je Maja svog odabranika kojim je zadovoljna i njena mama Danica.

'Željela bih jednog dana imati dvoje djece i biti u sretnom braku. Ali nikako ne bih htjela upasti u bračnu monotoniju jer sam preživa, a kad dođu djeca, rituali se mijenjaju i podređeniji si njima, a toga se malo plašim. Znam da bi se kao mama morala smiriti pa ću s majčinstvom još malo pričekati. Ali trenutačno sam u najmirnijoj fazi života jer radim i imam čovjeka koji me u potpunosti razumije', kaže Maja.

Više od godinu dana pjevačica je u vezi s vlasnikom Hemingway bara Marijem Kovačevićem. Kako Maja kaže, nije više toliko mlada za 'hodanje' pa je par vrlo brzo počeo živjeti zajedno jer oboje misle da je to najbolji način da vidiš kako netko funkcionira.

'Odlično se razumijemo. Kad je loše volje, uvijek ga oraspoložim, često po kući plešem i pjevam i Mario mi je već rekao da se boji što susjedi misle o nama. A on mene uvijek savršeno zna smiriti. Voljela bih da idila s Marijem potraje jer sam s njim iz čiste ljubavi, a ne zbog bilo kakve koristi', zaključila je Maja.