kako joj ide?

Zdravija verzija sočnih pileća krilca po receptu Hailey Bieber

14.04.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Hailey Bieber odlučila je pokazati kulinarsko umijeće na vlastitom YouTube kanalu, a rezultat su mnogi pohvalili. Iako je njezin fokus moda i kozmetika, vlasnica brenda Rhode Beauty pripremila je sočna pileća krilca i najavila još pet zanimljivih recepata

Nakon osjetnog pada popularnosti zbog neslavnog poteza na TikTok-u čime je izgubila velik broj pratitelja, Hailey Bieber prisiljena je privući neke nove pratitelje i vratiti one stare koji su kliknuli unfollow zbog napada na Selenu Gomez. Bieberova poznata supruga upućena je u to što prolazi na društvenim mrežama pa imajući onu 'ljubav ide kroz želudac' pokreće vlastiti serijal kulinarskih videa na YouTube-u.

Pod nazivom 'Što je u mojoj kuhinji?' Hailey će snimiti šest epizoda u kojima će pokazati svoje kulinarske vještine i dopustiti gledateljima da ponovno upoznaju njezinu opušteniju stranu. Show je spin-off njezine YouTube serije 'Who's In My Bathroom?', gdje je također jela ukusne poslastice sa svojim slavnim gostima.

U prvoj epizodi pripremila je pileća krilca, a gledatelje je korak po korak vodila kroz proces. Zaključila je da su to najbolja krilca koja je ikad napravila, a, ako je suditi po komentarima, recept se svidio i gledateljima.

my signature chicken wing recipe! | what’s in my kitchen? Izvor: Društvene mreže / Autor: Hailey Rhode Bieber/ YouTube

'Hailey je moja inspiracija da ostanem smirena, sabrana, nasmijana i graciozna u teškim danima. ja je volim', napisao je jedan gledatelj osvrnuvši se na nedavnu kaotičnu situaciju, dok je drugi zaključio kako je sve u vezi s Hailey je otmjeno.

Prvo je napravila marinadu od mlaćenice u koju je stavila svoja krilca i ostavila ih u hladnjaku točno sat vremena. Nakon toga je pomiješala suhe sastojke kojima je premazati krilca te naglasila kako kukuruzni škrob daje posebnu hrskavost pilećim krilcima.

Sve je pržila u fritezi bez ulja, a dok su se krilca pržila napravila je vlastiti umak od Bachanovog japanskog umaka za roštilj, meda, Sriracha i također 'malu' kajenskog papra za malo dodatnog začina i okusa.

U nadolazećim epizodama gledatelje očekuju razni zanimljivi recepti poput poput pizza tosta i kućne verzije smoothieja Strawberry Glaze Erewhon.

Hailey je inače poznata po svom modernom i hrabrom stilu te se ne libi nositi komade za koje treba puno hrabrosti. Ponekad ju nazivaju kraljicom ulične mode, a streetstyle ima u malom prstu!

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia