NEODOLJIVI MODELI

Zbogom espadrilama i natikačama; ove prekrasne jesenske cipele nosit ćete od jutra do mraka

09.09.2020 u 06:50

Bionic
Reading

Usprkos nikad većoj popularnosti 'comfy' modela koji jamče visoku razinu udobnosti, mnoge modne ovisnice već su se poželjele i elegantnijih varijanti

Svake godine tranzicija iz ljetnih modela u obuću za hladnije vrijeme ima nekoliko koraka, a jedan od njih su svakako modeli za prijelazno razdoblje.

Kako je globalna pandemija promijenila i svijet mode pa su se fashionistice najviše usmjerile na udobne komade i odjeću za slobodno vrijeme, čija je prodaja vrtoglavo narasla, to ne znači da su ljubiteljice štikli ostale uskraćene za neodoljive modele koji im se smiješe u ponudi poznatih high street brendova.

Svi će se složiti da je vrlo teško odoljeti šarmantnim modelima koje su lansirali brendovi poput Manga ili Zare za ovu jesen, a bez obzira volite li popularne modele s tzv. kitten heel petom, elegantne mule modele sa zatvorenim prstima ili udobne cipele s block petom, ponuda cool obuće za tzv. prijelazni period nikad nije bila bogatija.

Riječ je o modelima koji, osim što su vrlo elegantni, nude visoku razinu udobnosti, a fantastično se sljubljuju s trapericama udobnih, širih nogavica, cool sakoima koje volimo ove jeseni, trendi haljinama ili midaxi suknjama.

Pa ako ste u potrazi za udobnim i chic komadima koje ćete rado nositi u bezbrojnim kombinacijama, ne trebate dvojiti oko ovih trendi modela.

Ukratko, potpetice mogu biti istovremeno itekako udobne i chic, a da bismo to dokazali, odabrali smo najljepše i najudobnije jesenske cipele koje nećete skidati od jutra od mraka.

A za malo hladnije i kišovitije dane tu je najpopularniji model jesensko-zimske sezone - combat čizme:

  • +10
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije