MARKO GRUBNIĆ

Zbog savršenog ljubavnog života imam blistav ten

Modni mačak na proslavi 30. rođendana Aleksandre Grdić 07

Modni mačak na proslavi 30. rođendana Aleksandre Grdić 07

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Popularni stilist Marko Grubnić navratio je na rođendan svoje prijateljice i muze Aleksandre Grdić s kojom već godinama surađuje, a suradnja je već davno prešla u prijateljstvo
Dražen Breitenfeld

Dražen Breitenfeld

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

'Napokon sam u cijelosti zadovoljan Aleksandrinim izgledom, u potpunosti potpisujem ovaj večerašnji look. Prvi put ne bih baš ništa promijenio' rekao nam je Modni Mačak kritički se osvrnuvši na slavljenicu.

'Alex mi je draga prijateljica te mi je stoga drago da me pozvala i smatram da s godinama tek dobiva na ljepoti', komentirao je Marko.

Novinari kao novinari upitali smo Marka kako komentira nedavni intervju za RTL televiziju i svoj istup s majicom I love Ken. Koliko je to izražavanje seksualnosti, a koliko PR trik.

'Iako sam ponekad sklon sitnim provokacijama, to je samo bila majica koju sam taj dan u žurbi prvu dohvatio iz ormara. Kad sam bio klinac, da igrao sam se i s barbikama i kenovima, što je evidentno rezultiralo današnjim profesionalnim zanimanjem, ali razočarat ću vas ovaj put, tu priča staje. Ali volim i Skipper, to mi je svakako sljedeća majica', našalio se na svoj račun Marko.


Iako Marko djeluje kao osoba koja detaljno bira outfit i za izlazak na balkon pa priča s prvom majicom malo gubi na snazi, vjerovat ćemo mu ovaj put i pitati ga kakav mu je ljubavni život općenito.

'Zaljubljen jesam i u potpuno sam zadovoljan ljubavnim životom, što se vidi i po mom blistavom tenu, no ne volim pričati o svom privatnom životu u javnosti pa ne mogu otkriti o kome je riječ. Volim ostaviti mjesta tajnovitosti, nek ljudi misle što žele svakome na volju', rekao nam je samozatajno Modni Mačor.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi