astro savjet

Zbog punog Mjeseca najviše bi na oprezu trebali biti Bikovi, Škorpioni, Lavovi...

28.10.2023 u 07:38

Bionic
Reading

Pun Mjesec obasjat će nebo u subotu 28. listopada, točnije u večernjim satima na 5 stupnjeva Bika. Ovo će biti ujedno zadnja pomrčina u ovoj godini pa se očekuje da će biti intenzivna i imati velik utjecaj na sve horoskopske znakove

Listopadski pun Mjesec naziva se još i lovačkim. Vjeruje se da je nekoć poticao lovce da pokupe svoju lovinu prije dolaska hladnijih dana i zime. Sezona pomrčina uvijek je vrijeme završetaka, ali kao što je često slučaj, oni možda nisu onakvi kakve smo priželjkivali. Ove lunarne pojave potiču nas da se suočimo s prošlošću kako bismo se mogli okrenuti budućnosti.

Razdoblje punog Mjeseca vrijeme je za promjene i odricanje. Budući da će Mjesec biti u Biku, nasuprot Sunca u strastvenom Škorpionu, naglasak će pasti na osjećaj sigurnosti i osobne vrijednosti. Na površinu će isplivati pitanja vezana za novac, imovinu i vlasništvo. Na dnevni red doći će i sporovi oko vlasništva, imovine ili alimentacije. Osjećat ćemo potrebu za podmirivanjem dugova, ulaganjima i ostvarenjem sigurne budućnosti.

Pogledaj detaljni horoskop

Na osobnoj razini ovo je vrijeme za introspekciju. Razmišljat ćemo o tome što nam je u životu uistinu vrijedno i za što se želimo boriti, a čega bismo se trebali osloboditi kako bismo bili sretni. Mnogi će shvatiti da ih koči strah od promjena pa će izaći iz zone udobnosti i priznati sebi da je ponekad potrebno preuzeti rizik. Neće im biti lako donijeti neke odluke, primjerice o raskidu veze, prijateljstva ili poslovne suradnje, ali to će dugoročno biti povoljno za njih.

  • +2
PENELOPE CRUZ JE BIK, ROĐENA JE 28. TRAVNJA 1974. Izvor: Profimedia / Autor: RON ADAR / M10S / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Svi će horoskopski znakovi osjetiti učinak punog Mjeseca, ali najviše bi na oprezu trebali biti Bikovi, Škorpioni, Lavovi i Vodenjaci. Bit će osjetljivi i emocionalniji no inače, baš kad ih čekaju teške odluke. Trebali bi izbjeći nepotrebne sukobe i usmjeriti energiju na ono što im je zbilja važno. Budu li iskreni prema sebi i drugima, neće naići na veće probleme.

BLAKE LIVELY JE DJEVICA, ROĐENA JE 25. KOLOVOZA 1987., a Ryan Reynolds je Škorpion, rođen 23. listopada 1976. Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi, Djevice, Jarci i Ribe imat će najviše koristi od ovih aspekata jer ih očekuju uglavnom povoljne okolnosti i korisne spoznaje, a Strijelci, Blizanci, Vage i Ovnovi shvatit će da se moraju rasteretiti obaveza i emocionalnih tereta kako bi postigli mir i zadovoljstvo.

  • +3
MARGOT ROBBIE JE RAK, ROĐENA JE 2. SRPNJA 1990. Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen