NEONSKA DOMINACIJA

Zbog ove haljine svi su pogledi pratili slavnu plus size ljepoticu

12.10.2018 u 15:04

Bionic
Reading

Kao jedno od najprepoznatljivijih imena u svijetu modelinga, plus size ljepotica Ashley Graham svojom pojavom uveličala je njujoršku konferenciju 'Forces Of Fashion' u organizaciji modne biblije Vogue

Poput brojnih slavnih dama, ni 30-godišnja ljepotica zamamnih oblina nije odoljela trendu neonskih boja pojavivši se na konferenciji američkog izdanja magazina Vogue u laskavoj haljini s potpisom slavnog singapurskog dizajnera Prabala Gurunga.

Haljina do koljena s dugim rukavima, ubojitim dekolteom i ovratnikom na Ashley Graham stajala je kao salivena. Rebrasta tkanina kreacije u neonskim tonovima žute, ružičaste i zelene boje osigurala je da slavna plus size ljepotica nikako ne prođe nezamijećeno, a po pitanju modnih dodataka odlučila je igrati na kartu minimalizma odabravši decentne zlatne naušnice.

  • +8
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Upečatljivu haljinu s potpisom Prabala Gurunga, Ashley je zaokružila modelom bijelih sandala s tankim remenčićima koje su se uklopile u bijele detalje istaknute na dekolteu i rukavima.

Atraktivna ljepotica koja ponosno ističe obline u svakoj prilici na spomenutoj konferenciji magazina Vogue bila je samo jedna od mnogobrojnih manekenki s A-liste poput Kendall Jenner i Gigi Hadid.

Vojska slavnih ljepotica s Ashley Graham udružila je snage sudjelujući na panel diskusiji o raznolikosti u modnoj industriji pod nazivom 'Don't Label Us: The Models Reflecting Today'.