SEXPRESSO: ŠAJETA

'Zbog mene je cura izbrijala Š na intimnoj zoni'

17.02.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Pjevač Dražen Turina Šajeta otkrio nam je da je u seksu retro tip koji voli sve, ali nježno. Nije ljubitelj žderačica muškaraca, piercinga na intimnoj zoni ili bradavicama, ali zato voli seks na klupicama

'Nisam ljubitelj žderačica muškaraca, ja sam jedan retro igrač', kaže Šajeta, dodajući da se nije uspio zaintrigirati za bičeve, fetiše i ostale igrice.

'Volim sve, ali nježno', kaže pjevač.

U seksu voli provokacije, kao recimo otkopčavanje šlica za vrijeme kazališne predstave, ali nikada nije išao do kraja na javnom mjestu. Osim na klupici u parku.

'Klupica je moj favorit za seks, no u zadnje vrijeme imam fobiju zbog fotoaparata, no i to je nekad dobro za karijeru', kaže Šajeta.

Kad su frizure na intimnoj zoni u pitanju, ukus mu se promijenio.

'Ne smatram retro frizure neurednima, volio sam to početkom devedesetih, ali čovjek se promijeni. Baš volim kada je to dolje do kraja obrijano', priznao je Šajeta.

No ne voli neobične frizure.

'Mala irokeza mi je OK, ali ne sviđaju mi se ako su neki znakovi. Jednom je cura zbog mene izbrijala slovo Š i to mi je bilo smiješno', otvoreno je rekao Šajeta.

Kako su mu se u životu nabacivale starije žene, organizatorice, šefice i starije žene, prijatelji su ga zezali da je arheolog.

'Drugi iz benda su brijali s klinikama i bili na rubu zakona, a meni su govorili da sam arheolog. Neke gospođe koje su se pojavile u mom životu sigurno nisu mogle reći da sam im ja drugi', kaže Turina.

Zašto je prvo seksualno iskustvo opisao u zadaćnici, zašto ne voli piercinge i zašto je seks na plaži precijenjen, pogledajte u videoprilogu.