NOVA NAPAST

Zbog čega se žene osjećaju zapostavljeno u vezi?

12.11.2013 u 11:16

Bionic
Reading

Uz pomoć tehnologije i zbog tehnologije sve je više preljuba, a čak polovina ispitanika istraživanja Victoria Milana otkrilo je kako je partnera prevarilo jer se osjećalo zapostavljeno zbog smartphonea

Naime, gotovo polovina preljubnika, njih 45 posto, priznaje kako su prevarili partnera jer je više pažnje poklanjao svom mobitelu nego njima.  Ovakav osjećaj prevladava kod žena između 30 i 50 godina.

Novo istraživanje websitea Victoria Milan provelo provedeno je na 6000 njihovih članova, a nakon šokantnih rezultata sugeriraju da ukoliko želite sačuvati partnera i izbjeći prevaru, manje vremena provodite uz smartphone.


Naime, partneri su 'prikopčani' na smartphone tijekom jela, konverzacije, dok gledaju film, pa čak i odmah nakon seksa. Druga pak strana osjeća se ignorirano.

Ironično, oni koji su partnere prevarili zbog toga što su se osjećali zapostavljeno zbog korištenja mobitela, osobu za prevaru upravo su i sami našli putem mobitela. Čak 66 posto ispitanika priznalo je kako ne bi bili nevjerni da nije bilo pomoći tehnologije, posebno interneta.

'Kao ništa drugo dosada, napredak tehnologije je dvosjekli mač', rekao je Sigurd Vedal, izvršni direktor Victoria Milana.

'Tehnologija nas je odvela u društvenu izolaciju, a biti sam u sobi, vodi prema tome da tražimo povezanost s drugima koji se isto tako ne osjećaju ispunjenima', rekao je Vedal.