JAKO SEKSI

Zavodljivo donje rublje kojem nećete moći odoljeti

12.02.2015 u 12:32

  • +24

Donje rublje

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Teško je odoljeti seksi donjem rublju, a praznik zaljubljenih idealna je prilika da se počastite (ili da budete počašćeni) zavodljivim rubljem

Iako je crvena boja ljubavi i povezujemo je s Valentinovim, ako želite iznenaditi bolju polovicu seksi kompletićem, radije birajte uvijek profinjenu crnu boju.

U trgovine su stigle nove kolekcije, a crna boja trenutačno je hit kad je donje rublje u pitanju. U kombinaciji s romantičnom čipkom i detaljima u boji, po mogućnosti ružičastoj definitivno je pun pogodak, a oduševit i romantičarke i klasičarke.

I dalje su hit hipster gaćice, tangice su odavno out, a retro modeli dubokih gaćica, kakve su nekad nosile naše bake ponovo se vraćaju u modu i danas su jedan od najseksi komada donjeg rublja. Uz njih je najbolje kombinirati push-up grudnjake s košaricama-balkonima koje sjajno naglašavaju obline.

No romantičarke će sigurno prije pasti na grudnjake s košaricama u obliku trokutića bez previše dodataka u obliku pojačanih jastučića i žica. Uostalom, u trendu je prirodan look pa zašto ne isprobati romantične modele grudnjaka koji prirodno ljube obline i jamče potpunu udobnost.

Za one odvažnije, tu su seksi modeli s halterima i negližeima koji će zasigurno razbuktati strasti.

Kakvo se sve donje rublje može pronaći u trgovinama, pogledajte u našoj fotogaleriji.