NICKY HILTON ROTHSCHILD

Zavidna kolekcija lijepe plavuše: Plavokosa bogatašica je neokrunjena kraljica 'teddy' kaputa

09.02.2022 u 21:18

Bionic
Reading

Nicky Hilton Rothschild, mlađa sestra Paris Hilton, za razliku od svoje eksponiranije sestre, cijeni manje ekscentrična, klasičnija modna rješenja

Nicky (38), koja je nedavno objavila sretnu vijest da ona i suprug James, član bogate i moćne obitelji Rothschild, čekaju treće dijete, dobro je poznata po svojem sofisticiranom modnom stilu.

Ponosna mama dviju djevojčica, Lily i Teddy, omiljena je meta fotografa u svojim ležernim kombinacijama koje često uključuju traperice, tenisice, tajice, udobne veste...

  • +4
Nicky Hilton Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Nicky je velika ljubiteljica teddy kaputa, savršenih za prohladne njujorške zime, pa ima impresivnu kolekciju koja izaziva zavist zaljubljenica u modu. Svojedobno je izjavila da je ovisnica o njima te da bi svoju kolekciju teddy kaputa željela obogatiti još pokojim modelom - u nekoj zabavnoj boji.

NICKY HILTON ROTHSCHILD

Slavna plavuša ne izlazi iz popularnog zimskog komada koji već godinama obožavaju zaljubljenice u modu

Pogledaj galeriju

Riječ je o prestižnim kaputima s potpisom Max Mare, koje fashionistice naprosto obožavaju, a osim što su topli i udobni, osobito oni u zahvalnoj boji devine dlake fantastična su investicija jer se odlično slažu sa svime što imate u ormaru.

Njegovu dječjem šarmu teško je odoljeti pa ne čudi to da se upravo ovaj model kaputa nalazi vrlo visoko na svim ljestvicama popularnosti.

Godine 2017., kada je talijanska kuća Max Mara predstavila nove varijante svojih mekih i udobnih kaputa, nitko nije ni slutio da će taj hype godinama trajati, a nije trebalo dugo da mu se priključe ostala dizajnerska imena, uz high street brendove.