STROGI KRITERIJI

Zašto muškarci misle da ne postoji savršena žena?

23.11.2012 u 16:07

Bionic
Reading

Veliko je istraživanje otkrilo šokantnu činjenicu: ne postoji muškarac koji misli da je njegova bolja polovica savršena. Evo zašto

Žene koje teže za savršenstvom slobodno mogu sada i odustati. Muškarci zapravo preferiraju žene s manama. Nedavna je anketa otkrila da ne postoji muškarac koji će svoju partnericu ocijeniti savršenom, prenosi Daily Mail.

Među dvije tisuće anketiranih muškaraca, četiri od petero izjavilo je da im se njihove partnerice sviđaju onakve kakve jesu. Čak je 80 posto muškaraca uvjereno da savršena žena ne postoji. Istraživanje koje je naručila tvrtka Remington pokazalo je da većina muškaraca ocjenjuje svoju drugu polovicu kao samo '67 posto savršenu'.

Najčešći nedostaci partnerica su gadan temperament, antipatija prema sportu te opsjednutost čistoćom. Žene, zamjeraju muškarci, znaju počesto od malih stvari napraviti veliki problem, nije im simpatično ni kad im žene kritiziraju vožnju, a gledanje sapunica ih izluđuje.

Dugo spremanje za izlazak visoko je na popisu ženskih nedostataka kao i potreba da uvijek imaju posljednju riječ. Neki hrabriji muškarci su se čak požalili da bi njihove partnerice trebale češće brijati dlake ispod pazuha.

Šest od deset muškaraca požalilo se da im partnerica namjerno pokušava promijeniti stil odijevanja ili prehrambene navike, a čak se četvrtina potužila da njihove supruge ili djevojke pokušavaju utjecati na to s kim će se družiti. Međutim, više od trećine misli da partnerice pokušavaju mijenjati stvari na bolje.

Kad bi muškarci mogli promijeniti svoju partnericu, najprije bi je pokušali učiniti što opuštenijom, naučiti je da uživa u nogometu te da bude malo sklonija avanturama.
Jedan od četiri muškarca potajno misli da se partnerica opustila u odnosu. Samo četiri od deset pouzdano mogu reći da u potpunosti razumiju svoju partnericu, ali sedam od deset muškaraca izjavilo je ih partnerica često zbunjuje svojim promjenama raspoloženja.

No dok savršenstvo ne postoji, četvrtina britanskih muškaraca priznaje da su njihove bolje polovice iznad njihove lige i 45 posto će ih spremno priznati da je partnerica privlačnija osoba od njih.
Samo petina je izjavila da bi htjela da im je partnerica savršena, a 47 posto uvjereno je da je sadašnja partnerica osoba s kojom žele živjeti zauvijek.