PUNE RUKE POSLA

Zašto je Sharon Stone nogirala mlađahnog dečka

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 01.02.2013 10:58
  • Objavljeno 01.02.2013 u 08:52
Sharon Stone

Sharon Stone

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Slavna je glumica prekinula je sa svojim 27-godišnjim dečkom, argentinskim modelom Martinom Micom. Veza je trajala samo osam mjeseci, a kako je 54-godišnja Sharon zaključila da nemaju ništa zajedničko, odlučila se usredotočiti na odgoj svoje djece, a ne mladih muškaraca

'Nisu prekinuli zbog razlike u godinama. Oni jednostavno nisu dijelili iste interese. Njezine su strasti filantropija, politika, aktivizam, a njega to uopće nije zanimalo', izjavio je izvor za stranicu Showbiz Spy koja pišeod prekidu slavne glumice i mladog argentinskog modela.

'Sharon je jako zauzeta. Ima tri sina i pune ruke posla te još uvijek puno mora putovati zbog filmova.' Sharon Stone - koji ima tri sina Roana (12), Lairda (7) i Quinna (6) – trenutačno ima čak sedam filmova u raznim fazama produkcije.

Stone je nedavno priznala da više ne brine o problemima u svom privatnom ili profesionalnom životu nakon što je prije 12 godina pretrpjela gotovo fatalno krvarenje u mozgu. Tada je još bila u braku s bivšim suprugom Philom Bronsteinom

'Ne možete proći kroz sve što sam prošla, vratiti se i ići dalje sa svojom karijerom. Osjećam se OK i mogu sve napraviti. Ali, me također nije briga ako doživim neuspjeh, jer što je to zapravo neuspjeh? Nisam uspjela u najvažnijim stvarima u životu. Nisam uspjela sa svojim zdravljem, nisam uspjela sa svojim brakom, doživjela sam neuspjeh u svemu, ali sam se ponovno sabrala i krenula dalje. Jako sam sretna što sam živa', rekla je Sharon.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!