LOŠ ODABIR

Zašto je Demi uništila besprijekornu figuru?

18.11.2014 u 10:44

Bionic
Reading

Glumica Demi Moore očito se oporavila od kaotičnog razvoda koji je prošla s Ashtonom Kutcherom jer se opet pojavljuje na raznim događanjima i izgleda odlično, no ovaj put nije briljirala odabirom haljine koja je sakrila njezinu besprijekornu figuru

Demi je prije nekoliko dana proslavila 52. rođendan, ali svi će se priznati da izgleda daleko mlađe. Da, za njezin je izgled zaslužna nevjerojatna samodisciplina jer je posvećena zdravoj prehrani i redovnom vježbanju, ali složit ćete se da to uopće nije lako.

Za dodjelu nagrada na Internacionalnom filmskom festivalu u Santa Barbari, koji je bio posvećen glumici Jessici Lange, zgodna je Demi odabrala upečatljivu haljinu s potpisom Prabal Gurung

Neobična srebrna haljina s prozirnim dijelovima sigurno je ostavila dojam na sve uzvanike, iako bi neki zli jezici mogli komentirati kako joj kroj ne pristaje i ne ističe skladnu figuru.

Haljina je svakako posebna, ali donji dio na lijepoj glumici zaista izgleda nekako kruto i neobično pa opći dojam nije spasila ni crna torbica Christiana Louboutina ili prekrasan nakit Normana Silvermana.