PITALI SMO GURUA

Zašto Franka i Maja vole pokazivati gaćice?

09.05.2013 u 11:48

  • +2

Franka, Maja, Rozga pokazale gaćice

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Dok neke žene u zavodničkom stilu Sharon Stone prebacuju jednu nogu preko druge, druge se pak odlučuju za malo izravniju varijantu zavođenja i golicanja mašte, poput Franke, Maje, Rozge...

I dok je prvi čovjek Srbije, premijer Ivica Dačić nedavno oduševljeno pao na neslanu šalu skrivene kamere kada mu je tijekom intervjua seksi voditeljica pokazala međunožje bez gaćica, jasno je dao do znanja kako razmišlja muški mozak.

O tome, čini se, vode računa i neke naše seksi pjevačice pa je sada, osim dekoltea, popularno pokazivati i međunožje. I kada ih ne snima skrivena kamera. No srećom, one ipak nose gaćice.

Inače čedna Franka Batelić na izboru za Kraljicu ljepote nosila je bijelu haljinu toliko dubokog izreza da su joj se gaćice vidjele i kada je stajala. Čini se kako i ona kreće stopama Maje Šuput - što kraće, to bolje. Na Maji nas ništa više ne može iznenaditi jer vesela pjevačica sklona je kostimima koji više otkrivaju, nego skrivaju. I pjevačica grupe Colonia Indira Vladić voli se razgolititi pa je nedavno šokirala ultrakratkim traper hlačicama.

Rozga sa svojim zaštitnim znakom - minicama 'kraće ne može' jedva uspijeva sakriti međunožje, a kad se opusti, fotografi u prvom redu već su spremni.

Fashion Gurua smo pitali je li riječ o egzibicionizmu ili je i to dio scenskog nastupa. 'Vjerojatno doza egzibicionizma postoji, ali i slučajnosti. Samo kako se kaže - sve je to showbusiness. Mnoge naše koke su već davno shvatile, ustvari naučile od svjetski poznatih kolegica kako to ide. Imamo Severinu koja se zabetonirala u zvijezde sa svojim filmićem, a svi znamo da ona kao i Kim Kardashian prije uratka nisu baš bile neka ludnica. Pamela Anderson, Kate Moss, Britney Spears, Paris Hilton… sve su one pokazale medunožje, tada je to bilo zabavno, ali danas više nije neka senzacija. Ta senzacija traje jedan dan, one su se upisale kao cure koje su pokazale gaćice i to je to je to', kaže Boris Banović i dodaje kako ih i frajeri prate u stopu.

Da ne bi bile samo cure te koje pokazuju, muški ih prate u stopu, Justin Theroux, frajer Jennifer Aniston, Niall Horan iz One Directions… to je sada u Americi veća fora, 'samo što frajeri ipak kaskaju za curama, a tek naši...', zaključio je Guru.