TROPSKI PRINT

Zara ima kombinezon po uzoru na Versaceov model koji je Jennifer Lopez prvi put nosila prije 20 godina

30.04.2020 u 13:53

Bionic
Reading

Španjolski high street div Zara predstavio je kombinezon s efektnim tropskim printom koji neodoljivo podsjeća na model s potpisom talijanske modne kuće Versace, a koji je slavna latinoamerička pjevačica prvi put nosila prije 20 godina

U rujnu 2019. Jennifer Lopez je izazvala senzaciju na modnoj reviji Donatelle Versace. Latinoamerička ljepotica prošetala je modnom pistom u izazovnoj kreaciji tropskog uzorka koji je nosila i tijekom nastupa na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine.

Ovaj je uzorak zahvaljujući pop divi postao zaštitni znak modne kuće Versace. Donatella Versace posvetila je cijelu koleciju ovom efektnom zelenom printu kojeg je slavna pjevačica nosila i nekoliko puta nakon pojavljivanja na modnoj pisti.

Kultni kombinezon s istim printom J.Lo je nosila i na snimanju spota za pjesmu 'I Luh Ya Papi' koju je snimila s reperom Frenchijem Montanom 2014. godine.

Sada, 20 godina nakon što je slavna ljepotica prvi put nosila ovaj kultni print, svoju verziju kombinezona s gotovo identičnim printom predstavio je i španjokski high street div Zara.

Tropski print smo proteklih godina često imali prilike viđati na modnoj sceni, a Zara sada ima novi as u rukavu kojim planira privući trendseterice i ljubiteljice stila Jennifer Lopez.

Kombinezon s tropskim printom dugih nogavica i bez rukava prodaje se po cijeni od 299,90 kuna i trenutno je dostupan u svim veličinama. Kombinacija zelene, žute i narančaste idealno je osvježenje za ljetne mjesece, a pasica u struku naglasit će figuru. Ukoliko ste bacili oko na kombinezon, predlažemo vam da ga isfurate u kombinaciji s espadrilama kao dnevnu varijantu ili sandalama na petu za večernje prilike.