stajliš plićanka

Zar ne izgleda sjajno? Blanka Vlašić na primanju Kuću slavnih zablistala u dva elegantna outfita

02.09.2021 u 14:18

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica u povijesti koja je u veljači obznanila da odlazi u sportsku mirovinu dobila je veliko priznanje na posebnoj svečanosti uoči 45. izdanja Memoriala Van Damme. Modnim izdanjem Blanka Vlašić oduševila je prisutne

Hrvatska rekorderka u skoku u vis koju smo navikli gledati u trenerkama još jednom je pokazala da joj ženstveni outfiti sjajno stoje. Na samoj dodjeli u Kući slavnih atletskog mitinga u Bruxellesu Blanka Vlašić pojavila se u elegantnoj crnoj košulja-haljini maksi duljine sa crnim kožnim remenom s metalnom kopčom.

Kosu je podigla u pundžu i stavila neupadljivu šminku, a kombinaciju je dodatno podigla zlatnim naušnicama s crnim kamenom i crnim kaubojkama od brušene kože.

Takvo izdanje samo s hulahopkama s uzorkom uz drukčiju frizuru Splićanka je već prezentirala u travnju na gostovanju u HRT-ovoj emisiji '5.com s Danijelom' koju vodi Danijela Trbović.

Blanka se Kući slavnih Memoriala Van Damme (u kojoj je uz nju primljen svjetski rekorder u skoku u dalj Mike Powell) u drugoj prigodi pokazala u dugom trendi svijetlo plavom sakou s tri-četvrt rukavima, crnoj bluzi i uskim crnim elegantnim hlačama visokog struka i tenisicama. Od nakita je odabrala naušnice - zlatne ringove koje obožava i decentnu zlatnu ogrlicu s privjeskom.

  • +5
Blanka Vlašić Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia