TKO BI REKAO

Zar mu je već dojadila mlada Kardashianka?

31.12.2013 u 13:53

Bionic
Reading

Iako se pisalo da su Harry Styles iz One Directiona i Kendall Jenner, pripadnica klana Kardashian nerazdvojni, čini da to baš i nije tako

Ako je vjerovati nekim medijima, omiljenom članu One Directiona već je dosadila zgodna Kendall (18).

Harry Styles (19) svojim je prijateljima navodno kazao da je mlada Kardashianka jedna od najdosadnijih osoba koju je ikad upoznao!

'Harry je smatra vrlo dosadnom. On ima tipični britanski smisao za humor, a Kendall ne kuži njegove šale. On misli da bi ga možda bolje razumjela neka Britanka. Osim toga, ideja da provodi vrijeme s njezinom obitelji mu se čini zastrašujućom. Harry ne planira biti u vezi s Kendall', piše Showbizspy

Inače, nedavno se pisalo da je Kendallina mama Kris Jenner planirala izvući neku korist na račun mladog para pa su Stylesa odmah su upozorili da se drži podalje od nje.

Kris već vidi neku novčanu korist od Kendall i Harryja. Ona je prepuna ideja kad su u pitanju takve stvari. Ali svi koji su bili u vezi s Kardashianima na kraju nisu dobro prošli. Harryja svi vole i samo mu može naškoditi druženje s tom obitelji. Svi su ga upozorili da se drži podalje od Kris.