JOŠ JEDNA DIPLOMA

Zapanjujuća izdržljivost Nevene Rendeli

13.10.2014 u 09:09

Bionic
Reading

Nevena Rendeli istrčala je Zagrebački polumaraton dug 21 kilometar

HTV-ova novinarka i voditeljica Nevena Rendeli ima razloga za ponos. Ove je nedjelje istrčala 21 kilometar Zagrebačkog polumaratona za što joj je trebalo dva sata i 17 minuta. 'Diplomirala sam! U 33., opet! Doduše nakon ove diplome ne hodam najbolje, i sjedenje malo boli, već pola sata pišem ovaj post jer prstići ne slušaju...', napisala je Nevena na svom Facebooku. No bolovi u tijelu nemjerljivi su sa zadovoljstvom.

Nedavno nam je u razgovoru za ispričala kako je njezina ljubav prema trčanju započela u travnju kada je upisala Adidasovu školu trčanja, a od tada tri puta tjedno trči na nasipu. Prije mjesec dana, otrčala je svoj prvi polumaraton. Bio je to prvi vinski maraton u Hrvatskoj po uzoru na francuski Medoc, a kada je nakon dva sata ušla u cilj, nije mogla zaustaviti suze.


Tada nam je ispričala kako je krenula njezina priča s trčanjem. 'Godinu dana prije mene s trčanjem je počela moja prijateljica, i uspjela me nagovoriti. Malo po malo, postaneš ovisan o tome. Nikada u životu nisam trčala, čak ni za tramvajem jer bi me kasnije sve boljelo pa sam još uvijek iznenađena kako sam to uspjela', rekla je.