MLADEN GRDOVIĆ:

'Žao mi je što sam previše emotivan, volio bih da sam pokvareniji'

20.07.2010 u 20:18

Bionic
Reading

Zadarski pjevač u intervjuu iskreno govori o odgoju svoje kćeri Sare, odnosu s voljenom ženom Brankicom te o problemu s alkoholom

Glazbenik koji je napisao više od 360 pjesama, putovao u Australiju 11, u Ameriku 25 puta i dobio brojne nagrade, ipak se najčešće spominje u negativnom kontekstu, piše Story. Zadarski 52-godišnjak i sâm tvrdi da je svojim postupcima znao razočarati ljude koje voli, međutim smatra nepravednim to što mnogi zaboravljaju da je iza njega karijera duga 30 godina. Mladen Grdović za sebe kaže da ima 'pravu južnjačku dušu prepunu veselja i bluesa', što je njemu samom najveći kamen spoticanja u životu te objašnjava kako se pronašao u roditeljstvu.

'Ne samo da sam dobar otac nego nisam ni mislio da ću biti tako dobar. Brankica i ja obožavamo prošetati sa Sarom po Kalelargi, otići na sladoled i na misu u Svetu Stošiju. Šta ima ljepše od toga? Vjerujem u Boga i mislim da sve određuje', otkrio je u intervjuu za Story.

'Sretan sam zbog svoje publike i krasne obitelji. A iskreno da vam kažem, puno me pogodilo što u mene upiru prstom posljednjih šest godina. Svi imamo svojih problema. Žao mi je što sam previše emotivan, volio bih da sam pokvareniji, ali to više ne bih bio ja', tvrdi Grdović.